Otålig bilist trakasserar motorcyklister på insidan – sekunden senare inser han sin enorma tabbe

Det finns alltid några idioter ute i trafiken som man kan tro fått sitt körkort bland frukostflingorna. De kan helt enkelt inte bete sig runt andra bilister.

Något av det viktigaste när man sitter bakom ratten är att förhålla sig till reglerna och att respektera sina medtrafikanter. En del av det är att anpassa sin körning till de förhållanden som råder – men det förstår dessvärre inte alla människor.

Det här klippet (nedan) är ett lysande exempel på det här. Det hela slutade lyckligtvis med att den otåliga bilföraren fick sig en välförtjänt läxa.

Det är en grupp motorcyklister från organisationen ”Project 22 / Ride for Vets” som fick problem när en bilist plötsligt blev trött på att köra bakom dem. Föraren valde då att göra något väldigt farligt för att störa de välgörenhetsarbetande MC-knuttarna, men några sekunder senare skulle idioten ångra sitt beslut.

När bilisten inte lyckades ta sig förbi på vanligt sätt så valde han i stället att försöka passera motorcyklisterna på insidan. Han gasade upp på gräset på vägens högersida, men han hade missat att en polis snett bakom hade sett precis allt.

Tack och lov så var han på plats och kunde ta hand om bilisten. Förarens handling var inte bara idiotisk, utan dessutom oerhört riskabel för både sig själv och de andra medtrafikanterna.

Se nu klippet nedan! Mannen bakom ratten fick sig verkligen en välbehövlig läxa!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/RvSG7VLM_bw” /]

Tycker du också att bilisten fick vad han förtjänade? Tryck då på dela-knappen, så kanske vi kan få fler att respektera sina medtrafikanter ute på vägarna!