Otålig bilist trakasserar tant vid övergångsställe – se nu kontringen när idioten får vad han förtjänar

Otålig bilist trakasserar tant vid övergångsställe – se nu kontringen när idioten får vad han förtjänar

När man sitter bakom bilratten så gäller det att visa respekt för sina med människor. Dels andra trafikanter, men även fotgängare som rör sig på trottoarer och vid övergångsställen.

För att det ska flyta på så bra som möjligt i trafiken måste alla försöka vara vaksamma, ta hänsyn och visa respekt. Då kan det till och med bli en ganska trevlig miljö att vistas i.

Alltför ofta tycker jag dock man stöter på personer som inte verkar bry sig om andra över huvud taget. Det är bara deras vilja som räknas – och sådant har jag väldigt svårt för.

För några år sedan filmade några skateboardåkare när de åkte runt och gjorde olika trick och konster på en trottoar. De anade dock inte att de sekunderna senare skulle lyckas fånga något helt klockrent som skulle få miljontals människor att vika sig av skratt.

Plötsligt börjar killen bakom kameran filma bort mot ett övergångsställe vid en korsning. Där står det en gammal dam som ska gå över vägen. Samtidigt rullar det fram en dyr sportbil med vad som ser ut som en affärsman i.

Den äldre tanten börjar sakta ta sig över vägen i den takt hon klarar av, men den otålige bilisten har inget tålamod alls – utan börjar på ett otroligt respektlöst sätt tuta på den gamla damen för att hon ska synda sig.

Då väljer dock den härliga krutgumman att kontra på ett helt klockrent sätt. Genialt i all sin enkelhet, kan man nog kalla det. Hon visar att man ska respektera de äldre (något som jag tycker är jätteviktigt att lyfta fram) – och att drummeln bakom ratten bör tänka efter en extra gång innan han väljer att jävlas med en rutinerad medborgare igen!

Kolla bara in klippet nedan! Över 4 miljoner har redan gjort det!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/u2zgr_Gg11U” /]

Så himla underbart! Snacka om att bilisten fick så han teg!

Damen kunde slutligen ta sig över vägen helt oskadd – och det råder inga tvivel om vem som ”vann” den här kampen! Det här visar också att man ska respektera de äldre – och det lönar sig sällan att bete sig som en idiot ute i trafiken!

Det finns de som menar att klippet är iscensatt. Jag har faktiskt ingen aning, men jag tycker inte att det spelar så stor roll. Andemeningen att man ska visa repsekt för andra medmänniskor är så pass viktig att lyfta fram!

Snåla inte nu, DELA om damens kontring fick dig på bra humör!