Pappa drar soptunna över tomten, se nu när han upptäcker att det är glashalt

Pappa drar soptunna över tomten, se nu när han upptäcker att det är glashalt

Att det kan bli riktigt kallt uppe i Europa under vinterhalvåret – ja, det känner nog alla till. Det kan leda till både det ena och det andra. Bland annat frost och halka.

Samtidigt som det gäller att vara försiktig när man rör sig utomhus i kylan så kan underlag och väder skapa riktigt dråpliga situationer.

Kolla bara in detta klippet (nedan) från England! Jag skrattar så att tårarna rinner!

Ibland kan vägar under vintern förvandlas till rena isbanorna. Då gäller det att vara väldigt försiktig och att inte stressa. Säkerheten måste alltid gå först!

Pappan i det här klippet, som setts av över 380 000 människor, ska bara ut och flytta på soptunnan. Den ska från ena sidan av familjens uppfart till den andra. Väldigt enkelt, kan det låta – men inte när det är svinkallt utomhus. Skulle det visa sig.

Smittande skratt

Till en början ser det ut att gå bra för Alun Miles, inga direkta problem – men sedan sätter ishalkan in. Då får den stackars mannen det inte lätt.

Mamman står samtidigt en våning upp och filmar det hela. Hon har barnen bredvid sig – och hela familjen bryter ut i gapskratt när de ser hur pappan kämpar mot den hala uppfarten.

Simpel humor när den är som allra, allra bäst – men skrattet från familjen bakom kameran är dessutom oerhört smittande. Det här gjorde verkligen min dag!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/FRXNNAjofqI” /]

Fick du också ett leende på läpparna av detta? Tryck då på DELA här nedanför!