Polis stoppar sonen på flygplatsen, tittar närmare i väskan och bryter ihop av skratt

Flygplatser är vanligtvis en väldigt allvarlig och stressig plats. Saker och ting ska gå till på rätt sätt och säkerheten är alltid hög. Speciellt efter hemska incidenter de senaste decennierna.

Att så är fallet är givetvis bra. Vi ska kunna känna oss trygga när vi flyger – och att man på grund av det ibland får vänta några minuter extra ska vi mest vara tacksamma för, tycker jag.

Men någon gång emellanåt skadar det inte att det kommer in lite skämt och humor bland allt allvar. Det kan verkligen liva upp och bryta den ibland tryckta stämningen.

Det här skedde nyligen på en flygplats i USA – och videoklippet på den underbara incidenten har nu setts av över 20 miljoner tittare.

Att vara på en flygplats är speciellt. Saker och ting ska verkligen skötas på ett visst sätt och det finns inga direkta utrymmen för att skoja till det eller att improvisera. Om man inte tänkt efter rejält på förhand. Som amerikanska pappan Ted Andressen från delstaten Louisiana.

Innan han och familjen stack hemifrån så packade pappan, på skämt, ner en 30 centimeter stor dildo och en tub glidmedel ner i sonens ryggsäck. Han lade de sexrelaterade produkterna i en gemensam plastpåse.

Då flytande produkter ju inte får tas med i handbagaget blev sonen stoppad i säkerhetskontrollen och fick stå bredvid när en ur personalen kollade igenom hans väska. I det läget visste sonen inte vad som dolde sig under hans nerpackade nackkudde.

Facebook

När kvinnan ur säkerhetspersonalen plockar upp påsen med jättedildon i ser man att hon knappt kan hålla sig för skratt. Även om det givetvis är fullt normalt att äga en sexleksak – och att ha med den på en resa – så blev det ju en lite genant situation. Både för henne och Teds son som ju inte hade en aning om pappans hyss.

”Era rövhål”

”När du planterar en 30 centimeter lång dildo och glidmedel i din sons väska. Obetalbart!”, skriver pappa Ted till videon av det hela som han sedan la upp på Facebook.

I klippet kan man se hur kvinnan ur säkerhetspersonalen först tar upp en nackkudde, sedan en plastpåse med dildon och glidmedlet i.

– Era rövhål, kan man höra sonen säga, samtidigt som han börjar skratta och generat försöker dölja sitt ansikte i handflatorna.

Facebook

Samtidigt står övriga familjemedlemmar bakom och skrattar så att det säkert hörs över halva flygplatsen.

– Ja men kolla, visste du inte vad du har i väskan? säger kvinnan.

I slutet av klippet kan man höra hur en ur familjen ber om ursäkt till säkerhetspersonalen – även om så gott som ingen kan låta bli att le åt det knasiga upptåget.

– Förlåt för att vi slöade din tid, säger mannen.

Se det underbara klippet nedan!

[arve url=”https://www.facebook.com/ted.andressen/videos/vb.100001360658699/1549908868397787/?type=2&video_source=user_video_tab” aspect_ratio=”3:5″ /]

Snåla inte nu, tryck på DELA om du också fick ett leende av detta klippet och tycker att den här familjen verkar rätt härlig! Att sprida glädje är ju aldrig något dåligt!