Reporter avslöjar detalj om sexleksaker från Kina, då brister det fullständigt för programledarna

Vi har nog alla varit i en sådan där situation när man bara inte får skratta. Ni vet när det bubblar i hela kroppen och ens garv bara vill ut – men det är verkligen fel läge för ett skrattanfall. Då är det verkligen extra svårt att hålla det tillbaka.

Så var det för Agendas programledare i det här klippet (nedan) när de skulle göra övergången från kinesiska sexleksaker till köttmarknaden i Indien. Det blev lite för mycket, helt enkelt.

Jag minns när jag konfirmerade mig. Alla stod prydligt framme i kyrkan och det skulle vara lite högtidligt, men jag kunde inte sluta tänka på ett skämt som en kompis hade berättat för mig en stund tidigare.

Det var verkligen fel läge för att skratta, men det liksom värkte i hela kroppen. Det behövde få komma ut. Tack och lov lyckades jag med konststycket att hålla det tillbaka, men det var en sådan där klassisk situation när det faktum att man inte får skratta gör det ännu svårare att stå emot. Vi har nog alla upplevt det.

I ett inslag i SVT:s Agenda för några år sedan så gjorde en av deras reportrar ett inslag om sexleksaker i Kina. Han berättar detaljerat om vad som är mest populärt – i det här fallet vibratorer och en erektionskräm.

Svårare än väntat

När han sedan bollar över till programledarna igen så ska de lämna ämnet för att i stället prata om Indiens köttmarknad. Men det skulle visa sig bli svårare än förväntat – och båda får svårt att hålla tillbaka skrattet.

Det är verkligen smittsamt och jag får också svårt att hålla mig för skratt när jag kollar in klippet. Skönt att för en gångs skull inte vara den som sitter i knipan!

På slutet måste jag dock säga att programledarna löser det ganska snyggt! Att hålla tillbaka skrattet i en jobbig situation är sannerligen inte det lättaste! Tänk er då att hundratusentals sitter och tittar på en…

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/i7jApwmiwf4″ /]

Dela nu om du också varit med om att inte få skratta, men haft otroligt svårt att hålla det tillbaka!