Robert Gustafsson avslöjar superfräcka överraskningen till sin fru – garanterad skrattfest!

Jag vet inte hur många gånger jag skrattat åt Robert Gustafsson, men jag tror vi talar om hundratals tillfällen. När han går loss finns det sällan någon hejd – och det råder enligt mig ingen tvekan om vem som är Sveriges kung av humor. Det är givetvis ”Robban”!

Gustafsson har verkligen gjort allt. TV-serier, långfilmer, sketcher, teater – och nu senast var han ju dessutom med i Melodifestivalen. Jag tror dock fortfarande att det som många minns honom för mest är hans klockrena insatser i Parlamentet.

Det finns dagar då jag kan komma på mig själv med att ha hittat på gamla klipp med Robert Gustafsson i flera timmar. Det blir liksom aldrig tråkigt och även om man sett nästan alla ett flertal gånger tidigare så blir de liksom inte gamla.

Min favoritfilm med Robert Gustafsson är nog Torsk på Tallinn, den har jag sett över 10 gånger. Jag tror att ”Robban” spelar hela tre roller i den filmen – och bara det är ju helt makalöst.

Men jag tror faktiskt att det som flest känner igen Gustafsson från är hans alla insatser i TV4:s klassikerprogram Parlamentet. Det känns som att han varit med där hur länge som helst – och det hade inte varit detsamma utan ”Robban” i det röda laget!

Det här klippet (nedan) hade jag faktiskt inte sett innan, men det fick mig att skratta så att tårarna rann. ”Robban” berättar om ett lite udda läkarbesök – och avslöjar ett besked som han tänkt ge som överraskning till sin fru!

Kolla själva – jag lovar att ni inte blir besvikna!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/g9sUYBg0hfY” /]

Snåla inte nu, tryck på DELA-knappen om du också gillar Robert Gustafsson!