Robert Gustafsson i toppform: Skruttig tant får känslig fråga om Sveriges invandring – garanterad skrattfest

Robert Gustafsson i toppform: Skruttig tant får känslig fråga om Sveriges invandring – garanterad skrattfest

Det är många ämnen i dagens samhälle som är känsliga.

Man vet inte alltid riktigt vad som är okej att säga eller tycka – och det känns som att man snabbt kommer in på minerad mark. Miljö, jämställdhet, feminism, coronahantering och integration är exempel på frågor som väcker otroligt starka känslor.

Om man ska skämta om sådana ämnen så gäller det att tänka efter först.

Det är svårt att veta vad som kan anses rimligt att skoja om i dag, men någon som jag alltid har tyckt varit en sann mästare på att hålla sig på rätt sida gränsen, men som ändå gärna gett sig på rätt ”förbjuden” humor – det är Robert Gustafsson.

Bild: Wikipedia

Gör humor av känsliga frågor

Det är extremt sällan som han går för långt – och min bestämda åsikt är att ”Robban” är en av de vassaste i Sverige på att göra underhållning av känsliga frågor.

Det är säkert en del som inte håller med, men smaken är ju som baken – delad.

I det här klockrena klippet (nedan) tycker jag dock att Robert Gustafsson visar prov på vilket geni han är. ”Robban” är utklädd till en gammal dam som får frågan om vad hon tycker om invandringen – ett ämne som ofta väcker starka känslor.

Då går tanten dock från noll till hundra – på bara någon sekund.

Bild: Youtube

Hon slänger ur sig den ena tveksamma åsikten efter den andra – men jag kan faktiskt inte hålla mig för skratt. Den här krutgumman säger sannerligen vad hon tycker, även om en del säkerligen inte håller med om hennes åsikter.

Hade knappast fått sändas i dag

Det är flera som får sig en känga av den här gamla damen – bland annat norrmännen.

Jag ska dock inte avslöja för mycket, ni får själva kolla in det här roliga klippet – men den som lätt tar illa upp ska kanske hoppa över det. Jag är högst tveksam till om den här sketchen hade fått sändas på svensk TV i dag.

Ni som har lite fräckare humor tror jag dock kommer få er ett riktigt gott skratt!

Gillar du också Robert Gustafsson? Tryck då på DELA här nedanför!