Robert Gustafsson-klippet svenskarna missat: Stockholmaren som är rasande på allt och alla

Det är sällan man skrattar så mycket som när Robert Gustafsson tar plats i TV-rutan. Nästan vad han än tar sig an så blir det hysteriskt roligt. Han har en otrolig förmåga att snabbt växla mellan karaktärer och det går nästan inte att få nog när han drar igång.

Kolla bara in det här klippet (nedan) från humorprogrammet SNN News! Jag skrattar så att tårarna nästan rinner!

Han har genom åren gjort allt från sketcher med Killinggänget till prisbelönta Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Man har sett honom i program som Parlamentet och Timeout. Sammanfattningsvis går det nog att konstatera att Robert Gustafsson är Sveriges ohotade humorkung.

Jag kan komma på mig själv ibland med att ha suttit och kollat på klipp med honom i timtal – och tiden bara flyger förbi. Nästan allt ”Robban” gör blir roligt. Så är man lite nedstämd funkar hans galenskaper ofta som bra medicin.

Kan inte sluta skratta

I det här klippet från showen SNN News skäller Robert Gustafsson, som bittre stockholmaren Claes Stakke, ut allt och alla. Han är minst sagt missnöjd med dagens samhälle!

Jag kan relatera till så sjukt mycket av det han säger, så det kanske är så att man själv är en surgubbe – men samtidigt så kan jag inte sluta skratta!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/r0_KxsL9yq4″ /]

Det är faktiskt bara 25 000 som sett klippet på nätet, vilket är ovanligt lite för något som ”Robban” har att göra med. Det här känns absolut som ett guldkorn svenskarna har missat!

DELA om du också skrattat åt Robert Gustafsson!