Robert Gustafsson tar jobb på ICA – men titta nu när blyga kunden ska köpa kondomer

Robert Gustafsson är en av Sveriges mest älskade komiker och skådespelare genom alla tider.

Vem man än frågar så har alla en favoritkaraktär från Robert Gustafsson. Det kan vara Nisse i Rena rama Rolf, Weiron i ottan från Nilecity eller Roland Järverup från Torsk på Tallinn – vad han än gör så blir Robert Gustafsson älskad för det.

En annan av hans mest uppskattade karaktärer är när han imiterar den flerfaldige världsmästaren i speedway, Tony Rickardsson.

 

Robert Gustafsson imiterade Tony Rickardsson första gången som en sketch på Idrottsgalan, men blev snabbt så populär att ”Tony” kunde dyka upp lite var som helst – vilket också är fallet i det här underbara klippet.

Jobbar på förskola

Karaktären ”Tony” är väl vad man skulle kunna beskriva som en typisk karlakarl som inte gillar fjanterier eller mjuka saker, vilket gör hela den här sketchen så rolig.

I sketchen så har ”Tony” pensionerat sig från speedway och det har blivit dags för en ny karriär – han vet bara inte riktigt som vad än.

Så ”Tony” bestämmer sig för att prova några olika jobb. Bland annat på en förskola, där hans framgångar med barnen kanske inte kan beskrivas som en succé.

Bildkälla: Facebook

Sitter i kassan på ICA

”Tony” provar också att sitta i kassan på ICA. Där hanterar bland annat en kund som köpt löjrom genom att ge kunden en falukorv istället, som såklart är mycket manligare.

Men det är när en osäker, ung kille kommer in för att köpa kondomer som det blir riktigt roligt.

Vi ska inte avslöja allt, se hela klippet här nedanför istället!

Klippet visar verkligen exakt hur jäkla rolig Robert Gustafsson är – jag skrattade så att tårarna sprutade när jag såg klippet!

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla Robert Gustafsson!