Robert Gustafsson tar över ”Så ska det låta” – och får hela publiken att jubla

Musik- och underhållningsprogrammet ”Så ska det låta” sändes första gången i januari 1997 och sedan dess har man spelat in över 200 avsnitt. Den klassiska SVT-showen har verkligen blivit folkkär – och det är ofta som de får med berömda och härliga artister av olika slag.

Men har du sett när Robert Gustafsson var med – och chokade alla i studion?

Reser sig upp – och tar över showen

Det är när Robert hör tonerna av Nationalteaterns oförglömliga klassiker ”Livet är en fest” som han reser sig upp – och tar över showen helt. Alla tror att han ska fortsätta sjunga på den välkända låten när han med entusiasm drar den första raden:

”På fredagskvällen bubblar det i blodet, man är kåt!”

Bild: Facebook/SVT

Sedan chockar han alla och iklär sig genast rollen som den underbare Nile City-karaktären Veiron i Ottan. Ni vet arbetaren från Göteborg.

”Här står jag i fjollträsket! Och gör revolution – mot borgarkärringen Peter Settman, SVT:s egen lilla prussiluska! Som nolltaxerar och torkar sig i avgasröret med Svensk Damtidning!”, gastar Robert och river ner skratt – som han brukar!

Bild: Facebook/SVT

Jag ska inte avslöja alltför mycket, ni får se själva när ”Robban” rockar på så det ryker – men jag tycker att det här är fenomenalt bra! Han bjuder som vanligt på sig själv och ger hela studion en oförglömlig show!

Kolla själv in ”Så ska det låta”-klippet här nedanför!

Robert är ju helt underbar, tryck nu på DELA om du håller med!