Robert Gustafssons Skavlan-parodi – som svenskarna verkar ha missat

Robert Gustafsson är, enligt min mening, Sveriges roligaste människa.

Genom åren har han fått oss att skratta i timtal med allt från klockrena shower till makalösa imitationer eller fenomenala insatser i TV-program och filmer. ”Robban” är alltså otroligt mångsidig och kan göra humor av det allra mesta.

Men har du sett när han gjorde sin egen parodi av Skavlan?

Robert Gustafssons Skavlan-parodi

Ni har nog alla sett SVT-programmet Skavlan då den norske programledaren med samma efternamn intervjuar kända och intressanta gäster. Det brukar bjuda på allt från skratt till fascinerande samtal om allt möjligt.

För en tid sedan försökte sig Robert Gustafsson på att göra en egen parodi av upplägget – och det är faktiskt helt klockrent.

Youtube

Allt från hur han ställer sina frågor till hur gästerna presenteras – det är verkligen så att man ser likheterna med Fredrik Skavlans populära program.

Klippet svenskarna missat

Som vanligt när ”Robban” är i farten, så är det fullt ös som gäller. Mitt i allt får han för sig att byta plats på sina gäster och intervjuerna går in i varandra på ett sätt som får en att bli helt snurrig.

”Gustafsson” blir helt enkelt en kopia av originalprogrammet ”Skavlan” – och jag lär nog aldrig kunna se på den riktiga TV-showen igen utan att tänka på den här parodin.

Youtube

Klippet har just nu ”bara” 66 000 visningar på Youtube, vilket är ovanligt lite när det har med just Robert Gustafsson att göra. Kan det här helt enkelt vara något som svenskarna missat? Ja, det verkar så – men det måste vi helt enkelt göra något åt.

Jag fick mig flera härliga skratt åt det här – hoppas att även du ska gilla det!

Robert Gustafsson är verkligen helt underbar! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!