Roliga klippet som hyllas av miljontals: Hästen får genial idé för att vinna snöbollskrig

Hästar är otroligt ståtliga och fascinerande djur, men också väldigt lekfulla och mysiga.

Trots att de verkligen inger respekt och är kraftfulla i sin framtoning så vill de allra flesta alltid väl och är vänliga i sin kontakt med människor och andra djur.

De är dessutom oerhört intelligenta och har lätt för att lära sig att ta efter mönster och beteende hos andra. Därför är de hejare på att leka när det väl är dags för det – och kan exempelvis ha roligt tillsammans i sin hage utan att någon människa satt igång det.

Med inspiration utifrån hästars lekfullhet och intelligens så valde det välkända amerikanska öl-märket Budweiser för en tid sedan att skapa en ny reklamfilm.

Den blev en stor succé – och har i skrivande stund över 5 miljoner visningar på Youtube.

Klippet har dessutom visats i vanlig TV över hela hela Nordamerika.

Får en briljant idé

Videon är visserligen animerad, men samtidigt gjort på ett sådant sätt att man nästan kan tro att det är riktiga hästar utifrån hur de rör och beter sig. Den är alltså riktigt snyggt gjord!

Youtube

I reklamen så börjar 4 hästar plötsligt leka snöbollskrig, men det hela eskalerar snabbt – och en av kusarna kommer efter en stund på en helt briljant idé för att vinna.

Jag ska inte avslöja alltför mycket, ni får kolla själva (klippet nedan), men jag fick mig ett gott skratt – och kan verkligen se en smart häst göra det här i verkligheten!

Så här klipska, humoristiska och lekfulla är faktiskt många hästar!

Visst var det här lite roligt? Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du passa på att sprida skrattet vidare till dina vänner!