Roligt klipp: Robert Gustafsson avslöjar pinsam detalj från läkarbesök

Det är få människor som kan få oss att skratta som allas vår älskade Robert Gustafsson. Han kan verkligen hantera all form av humor och gör sig alltid perfekt i TV.

Genom åren har ”Robban” gjort otaliga karaktärer som fått oss att ligga dubbelvikta av skratt. Det råder helt enkelt inga tvivel om att han är Sveriges humorkung!

Ett av mina första minnen med Robert Gustafsson är från serien Nile City som handlade om en radiokanal som låg i samma hus som en brandstation. ”Robban” hade, sin vana trogen, flera roller. Samma sak i filmen Torsk på Tallinn då jag tror han spelade hela tre olika karaktärer.

Genom åren har han verkligen visat prov på en otrolig mångsidighet. ”Robban” kan verkligen hantera all form av humor! Enligt mig råder det inga som helst tvivel om att han är Sveriges dominant när det kommer till att få sin publik att skratta.

Jag kan komma på mig själv att sitta flera timmar framför datorn och bara gå igenom massa klipp med Gustafsson. Det är också då det slår en hur himla mycket som han hunnit med under sin långa tid i TV-rutan.

Fått en könssjukdom

Men något som nog alla sett är när han är med i Parlamentet. Gustafsson har varit en av de mest frekvens förekommande panelmedlemmarna under flera säsonger – och så fort han är med vet man att det kommer bli skrattfest.

Det här klippet (nedan) är en av mina absoluta favoriter med honom från TV4-programmet. ”Robban” är i högform, som vanligt väldigt frispråkig och avslöjar både hur hans senaste prostataundersökning gick till samt att han nyligen fått en könssjukdom.

Givetvis är allt påhittat, men jag skrattar så att tårarna rinner!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/g9sUYBg0hfY” /]

Tryck nu på dela-knappen om du också skrattat år Robert Gustafsson!