Roligt klipp: Robert Gustafsson drar skämt om homosexuella – får publiken att vika sig av skratt

Roligt klipp: Robert Gustafsson drar skämt om homosexuella – får publiken att vika sig av skratt

Det är alltid en balansgång när man ska skämta lite på andras bekostnad. Ni vet typ blondinfräckisar eller att skoja om homosexuella. Samtidigt tycker många att det är extra roligt att skämta om det lite förbjudna.

Jag har själv två nära vänner som är ”bögar”, som de själva uttrycker det. De är nästan värst i vårt kompisgäng när det kommer till att skämta om sin egen läggning – och jag tycker det är helt underbart när alla inte letar problem överallt.

Annars tycker jag att vi blivit rätt känsliga i Sverige de senaste åren. Man måste ju få ha lite roligt utan att jämt vara så korrekt! När det sker i humoristiska sammanhang är det ju sällan illa menat, utan det är just ett skämt och inget annat.

Robert Gustafsson är utan tvekan Sveriges kung av humor. Genom åren har han synts i TV i otaliga program – och dessutom medverkat i massvis av klockrena filmer. Han är helt enkelt lite av en mångsysslare inom skämtsammanhang.

Det klassiska programmet Timeout som gick på TV i flera år tyckte jag alltid var lite underskattat. Panelmedlemmarna bjöd ofta verkligen på sig själva – och det var inte sällan som man låg dubbelvikt av skratt hemma i soffan.

Youtube

Robert Gustafsson var som vanligt den klarast lysande stjärnan – och det finns hur många klipp som helst med honom som jag kan se om och om och om igen.

Den här videosnutten (nedan) är dock en av mina favoriter. ”Robban” avslöjar att han anlitat ”rosa arbetskraft” och berättar sedan på ett klockrent sätt om vad det innebar.

Ni får själva kolla in hans uppvisning, men jag kan hinta om att ni som inte tycker det är okej att skämta om homosexuella nog inte bör se det här. Jag kollade det här klippet häromdagen med mina tidigare nämnda vänner – och de kunde inte sluta skratta!

Över 500 000 människor har garvat åt det här klockrena klippet! Speciellt ”Robbans” sista skämt är riktigt fräckt!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/6R09j_LLo8g” /]

Tycker du också om att skratta åt Robert Gustafsson?! Tryck då på DELA här nedanför och bjud dina vänner på ett extra skratt i dag!