Roligt klipp: ”Roland” ska träffa idolen Carola första gången – då går allt helt åt helvete

Robert Gustafsson är Sveriges kanske mest folkkäre komiker. Genom året har han fått oss att skratta åt både det ena och det andra. Dels i program som Parlamentet, dels genom de massvis av serier och filmer som han varit med och skapat.

En av de mest populära karaktärerna som Robert gjort är Roland. Den värmländske dansbandsentusiasten slog igenom i filmen ”Torsk på Tallinn” och har sedan dess dykt upp i betydligt fler sammanhang. Bland annat i Melodifestivalen då Robert uppträdde med bandet ”Rolandz” och gick ända till final.

Ett av mina absoluta favoritklipp när Robert gör osäkre Roland är när han han ska få äran att träffa sin stora idol Carola Häggkvist. Då har Roland rest med buss till Stockholm för det unika och känsloladdade mötet – men snart ska saker och ting börja gå fullständigt åt skogen.

Youtube

Det hela eskalerar snabbt och det blir inte riktigt som Roland hade tänkt sig. Det här är ju dock, tack och lov, en positiv karaktär som inte deppar i onödan, så till slut blir det trots allt en relativt bra dag för stackars Roland.

Jag ska inte avslöja för mycket, ni får själva kolla in klippet nedan – men för mig blev det en riktig skrattfest! Robert Gustafsson är verkligen helt otrolig!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/3QYgEryYPTE” /]

Snåla inte nu, DELA om du också skrattat åt Robert Gustafsson genom åren! Då kan du dessutom sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!