Slyngeln försöker råna en oskyldig kvinna – men 22-åringens brutala revansch får hela nätet att jubla högt

Om det är något som gör mig ruskigt arg så är det människor som inte kan skilja på ditt och mitt. Har man det dåligt ställt ekonomiskt får man hitta andra vägar ur knipan än att stjäla från andra – och enligt mig går det inte att försvara exempelvis rån och inbrott.

Ficktjuvar har jag alltid tyckt är riktigt obehagliga. De smyger sig på oskyldiga personer som ofta inte anar någonting – och plötsligt är något värdefullt och viktigt bara borta. När man väl upptäcker vad som hänt är vanligtvis boven redan långt därifrån.

Något som däremot får mig på bra humör är när sådana här banditer åker fast!

En händelse som blev en stor världsnyhet utspelade sig för en tid sedan i en liten stad i Brasilien. En kaxig 18-åring hade mitt på ljusa dagen bestämt sig för att försöka råna en helt oskyldig person på gatan.

Kan grepp och stridstekniker

Slyngeln gav sig på Sabina Leites – men det skulle visa sig vara hans livs största misstag. Den 22-åriga kvinnan är nämligen en mästare på kampsporten jiujitsu – och har därför suverän koll på olika grepp och stridstekniker.

När hon insåg vad som höll på att hända plockade därför Sabina fram sina kunskaper i att försvara sig själv och fick då omgående ner rånaren på marken.

Bild: Youtube

Hon kopplade ett stenhårt grepp som visade sig vara mer eller mindre omöjligt att ta sig loss från – och det slutade med att den tidigare kaxige tjuven låg gråtandes på marken medan Sabina såg till att människorna som kommit till platsen kontaktade polisen.

Visste direkt vad hon skulle göra

De anlände dessutom inom kort – och kunde då gripa mannen.

– Om han hade varit beväpnad så hade jag inte agerat så här, men nu hade jag koll och det gick snabbt. Så fort han sa ”Ge hit telefonen” så visste jag vad jag skulle göra, har Sabina berättat.

Bild: Youtube

En person som bevittnade den omtalade händelsen valde att filma när den 22-åriga kvinnan hade övermannat rånaren. Klippet (nedan) är ett lysande bevis på att man absolut inte ska syssla med den här typen av dumheter.

Förhoppningsvis kan det här fungera som ett avskräckande exempel, men vi måste samtidigt också imponeras av modet hos den här fantastiska kvinnan!

Tycker du också att tjuven fick precis vad han förtjänade? Tryck då på dela-knappen för att hylla den här modiga kvinnan!