Stressad man blir rasande på bilist som felparkerat – öppnar bagageluckan och tar genial revansch

Stressad man blir rasande på bilist som felparkerat – öppnar bagageluckan och tar genial revansch

Något av det mest irriterande som finns är folk som inte kan parkera riktigt.

Överlag är det frustrerande när folk nästan verkar ha hittat sitt körkort i cornflakes-paketet – men att leta efter en plats att ställa bilen på för att till slut hitta någon som ställt sig över två rutor … ja, då är det inga snälla tankar som går genom huvudet.

Det här tror jag faktiskt att de flesta av er som har körkort kan relatera till. Nu går världen inte under för att man måste leta vidare efter en annan parkering, men många gånger har man ju lite bråttom och är stressad.

Då hade man önskat att alla bilister kunde sköta en så enkel sak som att parkera på ett korrekt sätt.

Det här med att det finns en del som parkerar som arslen fick en rysk man erfara för en tid sedan. Han blev mäkta upprörd när en Lada stod så pass snett att han själv inte kunde komma in med sin bil – men bestämde sig då för att göra något åt saken.

Huruvida det här är helt på riktigt eller iscensatt vet jag inte – men jag tycker inte att det spelar så stor roll. Det är oavsett riktigt kul!

Missa inte slutet

En man som stod en bit ifrån den argsinte, lätt stressade bilisten tog snabbt upp sin mobil och låtsades först filma en skada på sitt egen fordon – men i själva verket hade han fullt fokus på den rasande mannen i blått.

Youtube

Efter att ha svurit en stund går den upprörde ryssen och öppnar sin bagagelucka och tar fram ett föremål som hans sedan går loss med på felparkerarens bil. Men jag ska inte avslöja för mycket, ni får kolla själva!

Missa dock inte slutet på klippet, för då ser man att det hela är rätt genialt! Tiotusentals har nu fått sig ett riktigt gott skratt åt mannens revansch – och även om det hela kanske är så himla snällt gjort så kan jag inte hålla mig från att le brett!

Snacka om att felparkeraren fick smaka på den ultimata hämnden!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/-qc0aaY-3qY” /]

Visst var det här ändå både smart och roligt (och lite taskigt)? Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så bjuder du dina vänner på lite skratt i dag!