Stressade killen anar inte att något är fel – men titta nu när han hör ett ljud från vänster

Det är verkligen otroligt lätt att hamna sin egna lilla värld när man vandrar runt i stan eller går runt och pysslar där hemma. Det som händer runtom en sker liksom bara i periferin och då blir man givetvis extra mottaglig för överraskningar.

De allra flesta av oss blir då dessutom mer lättskrämda – och än värre blir det då man möts av något väldigt oväntat. Att något plötsligt dyker upp från ingenstans, eller att man stöter på något som man aldrig hade räknat med, kan verkligen få hjärtat att pumpa på högvarv.

I det här klockrena klippet (nedan) har någon placerat låtsas-leoparden Lily inne i centrala London för att väcka, eller bygga på, vanliga människors intresse för vilda kattdjur. Men att hitta henne liggandes vid sidan av gatan var givetvis inte något som fotgängarna hade räknat med.

Nu har över 38 miljoner människor kollat in klippet – och det blir så klart extra härligt att det här i grund och botten är för en god sak!

Men samtidigt är det svårt att hålla sig för skratt när man ser människornas härliga reaktioner! Jag tror själv att jag hade gjort på mig!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/glsCBOGAf8k” /]

Dela gärna vidare för att värna om alla vilda kattdjur – och då bjuder du sannolikt också ett par vänner på ett härligt skratt i dag! Två flugor i en smäll!