Svensk kille råkar avslöja otroheten i radio, flickvännens klockrena hämnd hyllas nu av tusentals

Vi är nog alla överens om att otrohet aldrig någonsin är okej. Det kan verkligen skada relationer i grunden och helt förstöra förhållanden som på ytan verkar må bra.

Jag har själv inga egna erfarenheter av det här, utan bara hört om händelser från vänner och bekanta. Det råder ingen tvekan om att det är extremt viktigt att man är ärliga mot varandra när man lever som ett par och inte med avsikt sviker sin partner.

Så sent som häromdagen fick vi ett klockrent bevis på hur otrohet kan ställa till det när radioprogrammet Powermorgon på Power Hit Radio lurade en kille som hade visat sig vara tillsammans med 2 tjejer samtidigt.

De ringer upp honom och låtsas vara en blombudstjänst och ber honom om ett namn som han vill skicka rosor till. Samtidigt är båda hans flickvänner även de med på telefon – och hör då allt. När killen då väljer att skicka blommorna till en av tjejerna så avslöjar programledaren Erik vad som egentligen pågår. Svinet är fast!

Usel ursäkt

När han sedan försöker bortförklara det hela blir det bara ännu värre och personerna i studion verkar knappt kunna tro vad de hör. Ena urusla ursäkten på den andra.

Kolla in klippet nedan, så får du se och höra allt!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpowersweden%2Fvideos%2F1740813805968204%2F&show_text=0&width=560″ aspect_ratio=”21:12″ /]

Tjejerna har alltså gått med på att hänga ut killen i radio när de fick reda på hans otrohet – och jag tycker att det är en klockren revansch! Han förtjänar faktiskt inte mycket sympati efter denna jättetabben!

Klippet har fått tusentals delningar och gilla-markeringar samt över 500 000 visningar – men många menar också att det hela kan vara fejkat. Jag har faktiskt ingen aning, så kanske det är, men oavsett så tycker jag att det är värt att dela det här vidare till er!

Otrohet är aldrig någonsin okej, tryck nu på DELA för att visa att du håller med!