Tom väntar på att se blivande frun i brudklänning, men se nu chocken när han vänder sig om

Den dag när man ska gifta sig är givetvis något väldigt speciellt. Det blir ett dygn av kärlek och stor glädje. De som håller extra hårt på traditioner tycker då att det blir extra viktigt att följa bestämda mönster och seder.

Men som alltid finns det även de som är lite mer originella och som sticker ut – och tänk hur trist livet hade varit om inte dessa karaktärer funnits.

Stunden då man får träffa, eller se, varandra den dag då man ska gifta sig – det är något extremt speciellt. Genom åren har det därför blivit modernt att filma, eller fotografera, det tillfället. Det brukar bli oerhört känslofyllt och romantiskt. Genom att dokumentera det hela ser man ju dessutom till att det på sätt och vis varar för evigt.

Somligt väljer dock att fokusera på andra känslor än just romantiken. Som skratt och humor. För vissa par kan det dock nästan vara samma sak. Att ha roligt tillsammans kan ju faktiskt vara romantiskt.

Det amerikanska paret Tom och Beth Gardners filmklipp från när de ses första gången under dagen då de äntligen ska gifta sig har under den senaste tiden spridits som en löpeld på nätet.

Kärlek i luften

Den blivande maken står och väntar på sin fru – med ryggen åt det håll varifrån hon kommer. Han väntar sig att få se henne bära brudklänning – men i stället har hans fru dragit på sig något helt annat.

Jag ska dock inte avslöja alltför mycket. Ni får själva kolla in klippet (som har över 4 miljoner visningar på Facebook) nedan, men jag kan garantera att ni inte blir besvikna.

Jag kan i alla fall säga som så att Tom tar det hela på ett fantastiskt sätt – och de får skratta gott tillsammans åt Beths skämt. Det råder verkligen ingen tvekan om att det ligger massvis av kärlek i luften. Det är svårt att inte tycka om det här härliga paret!

Min gissning är att de får leva lyckliga i alla sina dagar!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjonclarkweddings%2Fvideos%2F1799507093599906%2F&show_text=0&width=560″ /]

DELA nu om du också skrattade!