Underbart klipp: Hund och bebis leker på golvet – omöjligt att inte charmas av dessa sötnosar

Småbarn och hundar brukar komma överens på bästa sätt!

Som liten hade vår familj en schäfer som hette Alfons. Vi blev kompisar direkt och han var en stor del av att vi barn i familjen lärde oss att ta ansvar över saker och ting – och jag tycker så här i efterhand verkligen att det var nyttigt att växa upp tillsammans med en vovve.

Några av mina bästa barndomsminnen har med honom att göra och den typen av kärlek som byggdes upp där tror jag inte alls är något ovanligt. Nästan alltid när man hör om hundar som bor tillsammans med småbarn så är det glada miner som gäller.

Ungar och vovvar är ofta mer bekymmerslösa än oss vuxna och de kan verkligen konsten att ha roligt och glädjas över de enklaste och mest simpla sakerna. Egentligen extremt charmiga egenskaper – för vem tycker inte om att ha kul, eller att underhållas av andra som verkligen urstrålar sann glädje?

Jag kan i alla fall inte få nog av klipp där man ser hur hundar och barn sprudlar av lycka av att få vara tillsammans och leka. Det är ofta bedårande scener som utspelar sig när de får gå loss ihop – och då vet man sällan vad som ska hända. Mer än att det kommer bli kul!

Kolla bara in detta helt underbara klippet (nedan). Det är den extremt energiska hunden Pumpkin som leker med familjens lille son som sitter och leker på vardagsrumsgolvet. Från ingenstans förvandlas det hela till en charmig stund där bebisen inte kan hålla sig för skratt när Pumpkin rusar runt för allt vad han är värd.

I all sin enkelhet är detta klippet helt otroligt – och jag kom på mig själv med att sitta med ett enda stort leende på läpparna efter att ha sett detta! Pojkens skratt är dessutom så härligt smittande!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/uXJ299QAggQ” /]

Erkänn nu att du också blev på bra humör av detta? Gör i så fall dina vänner en tjänst och dela vidare den här artikeln! Då kommer du garanterat bjuda flera av dina nära och kära på en härlig stund i dag!