Underbart klipp: William och Meja får kärleksproblem – men lyssna nu på hur de löser konflikten

Det är lätt att som vuxen tro att kärleksproblem är en sak som man upplever främst när man kommit upp en bit i åldrarna, men det behöver nödvändigtvis inte vara sant.

Även barn har starka känslor – och man kan redan som liten ha små söta relationer.

Men även då – precis som i vuxna förhållanden – går det inte alltid som på räls. Däremot kan lösningarna på hur man tar sig vidare från en konflikt vara betydligt enklare. Det krävs inte alltid så mycket för att barn ska acceptera och gå vidare.

Det är det här underbara klippet på det svenska lilla paret William och Meja ett helt fantastiskt exempel på.

Det var för drygt två år sedan som det här klippet nådde nätet för första gången. Det är en mamma som filmat när det lilla paret William och Meja, som går på samma skola, börjar diskutera kärleksproblem.

De har tydligen varit tillsammans en rätt bra tid – trots sin ringa ålder, men nu har det börjar knaka.

William anklagar Meja för att vara kär i Hugo samtidigt som han själv helst vill vara kär i Vera. Ja, det är en himla röra – och ett tag ser det inte speciellt ljust ut för det charmiga lilla paret.

Men kolla nu hur de löser konflikten efter att William sagt att han ”kanske ångrar sig i morgon”. Meja föreslår att de ju faktiskt kan hålla handen i alla fall, vilket hennes kille tycker är en bra idé.

På bara några sekunder förvandlar de konflikt till återfunnen kärlek – och det hela är verkligen bedårande. Klippet charmade så många att TV4:s Nyhetsmorgon valde att visa det hela för sina tittare.

Både Tilde de Paula och Anders Pihlblad i studion kan inte hålla leendena tillbaka! Över 800 000 människor har sett det här underbara klippet!

Vem vet – vi vuxna kanske har en del att lära av William och Meja! Att bli vänner igen kanske inte alltid behöver vara så himla krångligt!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/J3HfcGOzzac” /]

Visst var det här härligt? Tryck nu på dela-knappen om du håller med för att hylla de här två små charmtrollen!