Unga ”sexbomber” visar musklerna på utegym – men 75-åringens kontring liknar inget du tidigare sett

Det finns många klyschor som vi ofta slänger oss med. Att ett gott skratt förlänger livet är exempelvis en sådan, men ofta ligger det något ganska vettigt och sant bakom dem. Troligen är det därför som de blivit så populära och användbara.

Att ålder bara är en siffra är en annat sådant uttryck och det är kanske det som också ligger mig allra varmast om hjärtat. Det är få saker som är så härliga som att se en gammal gubbe eller gumma visa att  vad som står i passet inte är något som måste begränsa en.

Framför allt när man själv kommit upp lite i åldrarna så är det fint att få bevisat att inte bara vältränade och snygga ynglingar kan leverera!

Det är en äldre man vid namn Anatoliy som fått nätet att häpna genom sin video som har över 300 000 visningar på nätet. Det är en ukrainsk man som är 75 år, men trots att han kommit en bit upp i åldrandet så låter han inte just det stoppa honom.

Snarare tvärtom!

Youtube

Anatoliy tränar så gott som varje dag och brinner för att även andra i hans ålder ska kunna hålla igång. En god hälsa och att kroppen är någorlunda i trim ökar givetvis förutsättningarna för ett långt liv – och den här krutgubben är verkligen ett föredöme på så vis.

Sätter ynglingarna på plats

Nu menar jag inte att alla måste träna som galningar, det är givetvis upp till var och en – men att den här 75-åringen värnar om att fler ska hålla igång sina gamla kroppar, det går ju knappast att kritisera.

Youtube

I det här härliga klippet – där han visar upp några av sina favoritövningar – så inleds det med att Anatoliy anländer till ett utegym där en massa yngre, muskulösa ”sexbomber” tränar. Då bestämmer sig gubben dock att visa vem som är mest erfaren – och får sekunden senare alla att tappa hakan!

Det här kanske inte är något man skrattar ihjäl sig åt, men jag fick mig ett brett leende av att se den här härliga krutgubben! Jag blir själv verkligen motiverad när jag ser honom! Tänk att man kan vara i så där fin form som 75-åring!

Visst blir man imponerad av den här krutgubben? Tryck gärna på dela-knappen om du håller med, så kan vi hjälpas åt att sprida hans viktiga budskap!