Vilma försöker få fartyget att tuta – men se nu när flickan inser sitt misstag

Barn är ofta väldigt uttrycksfulla och det är inte sällan som de är bättre på att visa en känsla än att berätta om den. Sådant där kan givetvis variera, men det går vanligtvis ganska enkelt att se när en liten pojke eller flicka är glad, ledsen, förvånad eller generad.

Det är dessutom en stor del av deras charm! Självklart vill man inte se ungar rädda, men det här klippet (nedan) är helt ofarligt – och har blivit en riktig klassiker på nätet på grund av en svensk tjejs otroliga reaktion. Vi får vara glada för att Vilmas föräldrar valde att filma detta!

Vilma är en svensk tjej som år 2012 var med tillsammans sina föräldrar i Varbergs hamn för att titta på de jättelika båtarna och fartygen som ligger där. Gissningsvis hade den här lilla flickan sett hur man signalerar till lastbilschaufförer att de ska tuta – alltså genom att dra handen lätt upp och ner i luften.

Hon testade då samma gest när hon stod där på kajen. Kanske lite uttråkad. Nu ville Vilma helt enkelt höra hur det låter när ett sådant där stort fartyg använder sin tuta.

Flickan står där en rätt bra stund och är ihärdig, men när man börjar tro att hennes försök är lönlöst och att hon ska ge upp så händer plötsligt något som ger henne fullständig panik!

Gör nu som över 10 miljoner människor redan gjort och kolla in klippet nedan! Jag tycker faktiskt lite synd om Vilma, men kan samtidigt inte låta bli att skratta åt hennes genuina och helt underbara reaktion!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/ETrWMvicKps” /]

Snåla inte nu, tryck på DELA-knappen om du också drog på smilbanden!