Fräckis: Lars hånar hustrun inför hela släkten – men fruns kontring tar ner skitstöveln på jorden

Att hålla gnistan uppe i ett långlivat förhållande är inte det lättaste. När man inte är nykära på samma sätt längre så är det lätt att komma in i en vardag med rutiner där allt bara trummar på. Tiden som man tidigare gav varandra finns inte längre på samma sätt och alla måsten i hemmet går före kärlek och ömhet.

Jag tror faktiskt att de flesta kan känna igen sig. Grejen är nog att det här är fullt naturligt, men så länge man ser till att kämpa för att hålla gnistan vid liv, så är det nog ingen fara. En härlig jargong i hemmet, små fina gester och att med jämna mellanrum lyxa till det – sådant kan räcka långt.

Vad man inte får göra är att bete sig som mannen i den här fiktiva, roliga historien! Han försökte vara rolig på fruns bekostnad inför hela släkten, men snacka om att det var hustrun som fick sista skrattet!

Det här är en klockren lektion i hur man ger svar på tal till en riktig skitstövel! Jag kunde bara inte hålla mig för skratt på slutet!

För att fira att de nu varit gifta i hela 30 år så bjöd Lars och hans fru in släkten till en stor fest på deras landställe. Mitt under huvudrätten ställer sig maken upp och plingar högtidligt i glaset.

”Bodde i billig lägenhet”

Omgående får han alla gästers uppmärksamhet. Lars säger:

– Älskling … för 30 år sedan bodde vi i en billig lägenhet, sov i en för liten säng, hade knappt mat i kylen och ingen TV, men jag gick i alla fall till sängs med en otroligt het, villig 20-åring!

Lars fortsatte:

– Nu har jag ett hus för flera miljoner, en bil för flera hundra tusen, en stor dubbelsäng, kylskåpet är sprängfullt och jag har en 52-tums plasma-TV. Men jag går till sängs varje kväll med en trött ragata på 50 bast! Så vitt jag kan se det är det bara du, älskling, som inte följt utvecklingen i vårt förhållande!

Sedan skrattade han högt inför gästerna samtidigt som frun lutade sig tillbaka och svarade iskallt:

– Älskling? Hitta du bara en het, villig 20-årig kvinna igen, så ska jag snabbt se till att du får tillbaka din billiga lägenhet, din lilla säng, ett tomt kylskåp och blir utan TV….

Var inte blyg nu, DELA om du gillade hustruns svar!