Unika vändningen: Studerade till nunna i 8 år – nu ska 18-åringen bli porrstjärna

Alla gör vi våra egna val här i livet och tur är väl det. Vad man själv väljer att göra med sitt liv har ingen annan att göra med.

Här på Humorbibeln och Ett gott skratt skriver vi inte bara om roliga saker utan även om spektakulära händelser och personer som valt att gå sin egen väg här i livet.

Yudy Pineda till exempel. Hon studerade till att bli nunna mellan tio och 18 års ålder men har nu sadlat om och tänker bli porrstjärna, skriver brittiska The Mirror.

Yudy Pineda kommer från Colombia och när hon var tio år gammal kom det nunnor från ett kloster på besök till skolan.
– Jag förstod direkt att jag ville göra det de gjorde, säger Yudy till The Mirror.

https://www.instagram.com/p/BjwxppJjeUZ/?taken-by=yudy.pineda

Studerade till nunna i åtta år

Sagt och gjort, Yudy gick med i klostret och under åtta år läste hon religion och studerade för att bli en nunna.

Något som gick alldeles utmärkt, tills Yudy fick känslor för en av sina religionslärare och bestämde sig för att lämna klostret.

https://www.instagram.com/p/Bnohcmsh1dl/?taken-by=yudy.pineda

Upptäcktes av nakenfotograf

Den nu 18-årige Yudy flyttade till storstaden Medellin och jobbade för ett kaffeföretag där hon av en slump träffade på nakenfotografen Juan Bustos. Han erbjöd henne jobb omedelbart.

https://twitter.com/aghatapons/status/983729907627945985

– Det kändes lite jobbigt i början men nu känns det jättebra. Jag går fortfarande i kyrkan och missar aldrig en bön eller mässa, säger Yudy till The Mirror.

Kollar porr varje dag

Under namnet Agatha Pons hoppas hon nu kunna göra sig ett namn som porrstjärna istället för nunna, trots att hennes präst försökt övertala henne att inte börja med porr.

https://www.instagram.com/p/Bmtn5uqhChp/?taken-by=yudy.pineda

Enligt henne själv är porren ”artistisk och inget farligt.”
– Jag själv kollar på porr och onanerar varje dag.

Jag tycker det är härligt med folk som vågar gå sin egen väg och strunta i vad andra säger. Vad tycker du om det här, är det helt rätt eller lite knasigt? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet, men tänk på att hålla god ton!