Rasande resenär skäller ut kvinna i incheckningen, då kontrar hon med 6 ord som lämnar honom mållös

Klassiska ”Kunden har alltid rätt” är ett uttryck som säkert kan fylla en funktion emellanåt, men som vissa människor dessvärre har en förmåga att missbruka å det grövsta.

De flesta som har jobbat i servicebranschen vet nog vad jag menar. Det är ofta de där människorna som tror sig vara mycket bättre än andra, eller till och med viktigare – som därför kräver både det ena och det andra och många gånger går till rena personangreppen för att få sin vilja igenom.

Den här fiktiva historien, om en kvinna som arbetar för ett flygbolag och står i incheckningsdisken, visar dock hur man kan handskas med den typen av häcklare på allra bästa sätt.

Hennes kontring mot en rasande passagerare satte honom verkligen på plats – och det klockrena svaret fick mig faktiskt att skratta rakt ut!

Läs historien här nedan och tveka inte att dela vidare om du också tyckte att kvinnans kontring var briljant!

Ett helt fullbokat flyg ställs in i allra sista sekund på flygplatsen.

En ensam värdinna för flygbolaget tar själv hand om en lång kö av resenärer som väntar på att få boka om sina flighter. Plötsligt trycker sig en rasande passagerare fram genom den täta folkmassan fram till servicedisken.

Han slänger ner sin biljett på disken och säger:

”Jag MÅSTE komma med nästa flyg och det måste vara FÖRSTA KLASS!”

”Jag är ledsen, jag hjälper dig mer än gärna, men jag måste assistera de andra här först. Sedan kan vi hitta en lösning tillsammans”, svarar flygvärdinnan vänligt.

Den ursinnige passageraren verkar inte alls så övertygad. Han frågar högljutt, så att alla resenärer bakom honom kan höra: ”HAR DU EN ANING OM VEM JAG ÄR?!”

Utan att tveka drar värdinnan på smilbanden och greppar tag i utropsmikrofonen:

”Kan jag vänligen be om er uppmärksamhet”, började hon medan hennes röst ekande ut genom hela terminalen. ”Vi har en resenär här vid gate 12C, SOM INTE VET VEM HAN ÄR. Om någon kan hjälpa oss ta reda på hans identitet, vänligen kom till gate 12C.”

Samtidigt som människorna bakom mannen i kön börjar skratta hysteriskt så blänger han vansinnigt på värdinnan och svär ”Du kan dra åt helvete!”

Utan att blinka så ler hon och svarar: ”Jag är ledsen, min herre, men det får också vänta.”

Fick du dig också ett leende av kvinnans blixtsnabba replik? Tveka inte då att dela vidare till dina vänner! Det finns säkert någon som behöver muntras upp i dag!