37-åring luktar på sina stinkande strumpor varje dag – veckor senare gör läkarna ett otäckt fynd

Vi har alla våra egenheter – och saker som vi gör när ingen ser.

En del kanske man skäms för, annat är inte lika tabu – men somliga har riktigt smaskiga hemligheter som man försöker dölja för omvärlden. Så länge ingen tar skada tycker jag att människor ska få syssla med vad de än trivs med.

En 37-årig man från Kina hade dock en riktigt äcklig vana. Det skulle dessutom få oanade konsekvenser.

Mannen blev inlagd på sjukhuset Zhangzhou’s 909 Hospital efter att han bland annat upplevt bröstsmärtor, andningssvårigheter och hostattacker, enligt sajten Shareably. Trots behandlingar så blev 37-åringen inte bättre, utan symtomen blev snarare ännu värre.

Mannen var beroende

Efter en tid gjorde man därför en röntgenundersökning – och då skulle läkarna göra ett otäckt fynd. Man upptäckte att mannen drabbats av en svår svampinfektion i lungorna.

Bildkälla: Asia Wire/Daily Mail

Då man behövde veta vad det hela kunde bero på valde doktorerna att fråga ut patienten om hans vanor i livet.

Bildkälla: Asia Wire/Daily Mail

Det visade sig då att 37-åringen varje dag när han kom hem från jobbet tog av sina svettiga, stinkande strumpor för att sedan lukta på – och andas in – odören. Enligt Daily Mail, som hänvisar till lokala källor, så hävdar mannen att han var ”beroende” av att lukta på sina använda strumpor.

Bildkälla: Eco-Crap

Den udda vanan tror läkarna då har lett till svampinfektionen i lungorna – och sådana är dessutom inte alls speciellt vanliga.

Så om du skulle ha en fäbless för att lukta på stinkande strumpor – var mycket försiktig!

Känner du någon som behöver en sådan här varning? Tagga då den personen i kommentarsfältet, eller dela vidare den här artikeln om du också tycker att det här var helknäppt!