Här är fågeln som dansar riverdance varje kväll – nu sprids unika klippet som en löpeld på nätet

Om du nu är av fågelarten ”Lovebird” så passar det givetvis om du är glad, sprallig och rolig. Det är precis så den här vackra och energiska pippin är. I synnerhet då han får höra sin favoritmusik.

Den här blåvita sötnosen har en imponerande taktkänsla med tillhörande, rappa danssteg. Han älskar irländska låtar och hur man som fågel kan dansa till dem – snabbt upp och ner med benen likt när man steppar.

Den här fågelns rörelser till musik är riktigt imponerande. Han är dessutom helt självlärd, även om husse givetvis var den som förstod att hans pippi älskade musik och framför allt riverdance. Den blåvita fågeln är verkligen en talang i ämnet!

Facebook

Anledningen till att arten heter ”Lovebird” (ungefär ”Kärleksfågel” på svenska) beror på att de lever i monogama relationer som alltid varar livet ut, skriver Sun Gazing. Även om det dock inte varit fallet, så hade namnet varit ganska passande. I alla fall för den här krabaten!

Måste vara unikt

Hans taktkänsla och förmåga att sprida leenden gör en verkligen varm, glad och sprallig.

Facebook

Kolla nu in det här klippet – där musiken dock verkar ha lagts på i efterhand – som får tiotusentals må bra i hela kroppen. Jag kan nästan slå vad om att du aldrig sett något liknande – en fågel som dansar riverdance på det här sättet måste vara unikt!

Man gör det dessutom så gott som varje kväll – snacka om en härlig rutin!

Jag kan kolla på den här filmsnutten hur många gånger som helst!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FWeareWatchy%2Fvideos%2F422395187944925%2F&show_text=0&width=560″ /]

Se nu till att DELA vidare så att även dina vänner kan bjudas på ett extra leende i dag!