Pappan köper 11 sexdockor för 150 000 kr – världen häpnar när det avslöjas hur de ska ”användas”

Sällskap och närhet är något alla människor behöver, utan den så blir vi tyvärr inte lika långlivade. Sedan spelar själva sällskapet mindre roll. Det kan vara en man eller fru, familj eller vänner så länge som man själv känner sig nöjd.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som är roliga och underhållande, utan ibland också om människor som lever ett liv som skiljer sig något från det vi själva är vana vid, människor som helt enkelt struntar i vad omgivningen säger och bara gör sin grej.

En av dessa människor är Zhenguo Yu från sydvästra Kina.

I Kina finns en lag som säger att varje familj får skaffa max ett barn. Därför har den 60-årige, frånskilde Zhenguo Yu valt att skaffa sexdockor som familjemedlemmar istället för riktiga barn, skriver sajten Quartzy.

Lagt 150 000 kronor

Zhenguo Yu har en son, Yangyang från ett tidigare äktenskap, därför kommer han runt lagen och kan ha en stor familj trots lagen om att bara skaffa ett barn.

Sammanlagt har Zhenguo Yu lagt 150 000 kronor på de elva sexdockor han äger, som han kallar ”sina döttrar.”

I och med att han ser dem som familjemedlemmar så använder han inte dockorna till att ha sex med, utan är väldigt beskyddande.

– En man kom fram på gatan en gång och klämde den ena på brösten, men då klev min son in och sa ifrån på skarpen, säger Zhenguo Yu till Quartzy.

Bildkälla: Youtube

Åker på utflykter och äter middagar

Zhenguo Yu och hans Yangyang lever ett vanligt liv med sina extra familjemedlemmar och köper kläder till dem, tar med dem på utflykter och äter middag med dem – precis som en vanlig familj.

Bildkälla: Youtube

– Det kanske låter galet i folks öron men vi har utvecklat verkliga relationer med dem och ser dem som familjemedlemmar, vi firar till och med deras födelsedagar, säger Zhenguo Yu till Quartzy.

Sonen Yangyang håller med.

– Jag behandlar dem som mina systrar. Skulle något hända någon av dem skulle det verkligen kännas som att förlora en familjemedlem.

Bildkälla: Youtube

”En person vid min sida”

Zhenguo Yu har inte träffat några andra kvinnor sedan skilsmässan för flera år sedan och nu kan han inte tänka sig att dejta igen när han har dockorna som sin familj.

– Trots att vi inte pratar med varandra så känns det tryggt att ha en person vid min sida, säger Zhenguo Yu till Quartzy.

Bildkälla: Youtube

Det kan låta sorgligt att leva som Zhenguo Yu och Yangyang gör men de verkar lyckliga och i det fallet är det bara att gratulera!

Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får läsa om den här lite ovanliga familjen!