68-årig mormor går ut på scen inför skeptisk publik – men håll nu koll när tanten sliter av sig kläderna

Det finns få saker jag gillar här i världen så mycket som en riktigt rejäl revansch. När någon som ingen riktigt tror på överraskar rejält och täpper till truten på alla tvivlare!

Det kan röra sig om alla typer av situationer. Allt från idrott till musiktävlingar – så länge den uträknade chockar både publik och tv-tittare med en enastående prestation.

I det här klippet – som hyllats av miljoner – kan vi se precis det. En 68-årig tant som ingen riktigt tror på får alla att tappa hakan av förvåning.

Det var i den engelska versionen av tv-programmet Talang, Britain’s got talent, som den 68-årige Jenny Darren klev upp på scen inför storpublik och en kritisk jury.

”Hur gammal är du?”

När Jenny kliver ut på scenen kan man se juryn utbyta några skeptiska blickar varpå den ena jurymedlemmen ställer en, tror de, avgörande fråga.

– Hur gammal är du, om jag får fråga?

– Jag är 68, svarar Jenny självsäkert och ett sus går genom publiken. Vad kan en 68-åring ha att erbjuda i ett sådant här program?¨

Bildkälla: Youtube

Sliter av sig kläderna

Iklädd en cardigan, blus och lång kjol ber hon publiken att ha lite tålamod med henne.

Sedan sliter hon av sig kläderna och visar både jury och publik att ålder inte har något med rock’n’roll att göra.

Jennys framträdande får verkligen alla inne i i den fullsatta konserthallen att fullkomligt tappa hakorna, innan de själva rycks med och börjar rocka loss de också.

Se hela klippet här nedanför!

Det är svårt att inte börja spela luftgitarr hemma framför datorn när man ser uppträdandet – vilken krutgumma!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se att åldern inte har någon betydelse!