Familjens klockrena revansch – på fräcka pakettjuven

Visst blir man rasande på människor som inte kan skilja på ditt och mitt?

Nu under julhandeln är det många som beställer klappar från internet och sedan får sina varor lämnade vid dörren. Är man då inte snabb med att själv ta in leveransen, så kan en tjuv snabbt vara där och sno åt sig dyrgripen.

Så var det för en amerikansk familj – som dock slog till med en klockren revansch!

Ja, det här paret blev rejält irriterade när två olika leveranser från budfirmor båda snoddes inom en kort period.

Bild: Youtube/KSDK News

Familjens övervakningskamera fångade samma tjuv – som var iskall när hon gick in på tomten och fram till dörren där det var enkelt att stjäla paketet.

Tog hjälp av sin lilla dotter

Just att det var samma bov, samma tillvägagångssätt och samma frustration fick dem att vilja agera. Tjuven hade nu bland annat kommit över dyra bebisplagg. Polisen, som inte uppmanar människor att ta saken i egna händer, var hjälplösa – och kunde aldrig ana vad paret skulle hitta på.

Bild: Youtube/KSDK News

Man tog hjälp av sin lilla dotter, samlade på sig en hög av använda blöjor och tryckte ner dem i ett paket som man sedan märkte med namnet från ett välkänt varumärke. Snart såg lådan ut som något som levererats av en vanlig budfirma.

Den placerades sedan på samma plats som tidigare – och visst, snart slog tjuven till igen.

Hemsk stank i hela lådan

Då hade paketet dessutom fått stå i värmen en tid, så vi kan nog alla gissa vilken typ av stank som uppstod när den iskalla tjuven slet upp lådan i jakt på ett värdefullt byte. I stället fick hon en hög av använda, stinkande blöjor.

Bild: Youtube/KSDK News

Ingen jackpot, direkt.

”Vi bestämde oss för att ge tillbaka, men att samtidigt försöka ha lite kul med det hela”, säger den anonyma mamman i ett klipp med KSDK News.

Snacka om klockren revansch – och gissningsvis kommer tjuven aldrig tillbaka hit igen!

Tycker du att familjen gjorde rätt? Tryck då på dela-knappen, så kanske vi kan slippa stölder och sådana här tråkigheter under årets julfirande!