Modellen säljer nakenbilder till vrakpris – samlar in över 6 miljoner kr och skänker allt till välgörenhet

Just nu rasar det enorma skogsbräder i Australien, och har fått förödande konsekvenser. Bland annat rapporteras att hälften av alla koalor har omkommit till följd av bränderna. Människor världen över gör nu kraftansamlingar av olika slag för att hjälpa till så gott de kan, och på de vis de kan. För modellen Kaylen Ward innebär det att samla in pengar – genom att sälja nakenbilder på sig själv. Hittills har hon samlat in över 6,5 miljoner kronor, skriver Daily Mail.

Att göra så gott man kan efter sina egna medel är ett uttryck som den 20-åriga amerikanskan Kaylen Ward tog till sig när hon fick läsa om de skogsbränder som just nu härjar i Australien.

https://twitter.com/lilearthangelk/status/1202352636357300225

Nakenbilder för 95 kronor

Kaylen jobbar till vardags som nakenmodell, där hon uppträder för sina följare på nätet iklädd inget mer än det hon föddes i. När Kaylen fick höra om skogsbränderna bestämde hon sig för att använda sina kanaler till välgörenhet.

https://twitter.com/lilearthangelk/status/1213284066755317761

Kaylen bestämde sig för att skänka tio dollar, ungefär 95 svenska kronor, för varje nakenbild hon sålde. Ett drag som visade sig bli en enorm succé.

Dragit in 6,5 miljoner kronor

 – Jag använder redan nätet som plattform där jag tjänar pengar genom att sälja nakenbilder. Jag har lojala följare som köper bilder från mig och det är så jag betalar mina räkningar, säger Kaylen till Daily Mail.

https://twitter.com/lilearthangelk/status/1194025829883248640

Kaylen trodde hon skulle dra in några tusen kronor, men helt plötsligt haglade det in förfrågningar. När det var som allra mest hektiskt fick Kaylen över 10 meddelanden i minuten. Sammanlagt har Kaylen samlat in över en miljon australiska dollar hittills, vilket är strax över 6,5 miljoner svenska kronor.

Kaylen har fått en del kritik för sitt tilltag, men skakar av sig det utan vidare.
– Folk kommer alltid ha åsikter, i synnerhet om du ägnar dig åt den här typen av arbete. Men om du gör det för en god sak, och vet innerst inne att du är en god person, låt ingen komma åt dig eller få dig att känna att du är mindre värd, säger Kaylen Ward till Daily Mail.

https://twitter.com/lilearthangelk/status/1211432843777314816

Alla hjältar bär verkligen inte mantel – vissa bär ingenting alls! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!