Pappans geniala knep får lilla dottern att städa hela huset – nu skrattar tusentals åt klockrena klippet

Att vara förälder är bland det absolut bästa som finns, det håller nog alla föräldrar med om. Man får se något man själv skapat växa upp och bli en liten avspegling av en själv.

Småbarnsåren brukar dock beskrivas som en blandning av himmel och helvete. De söta små liven ger upphov till extremt mycket skratt men på samma gång kräver de också extremt mycket energi, vilket leder till att man inte får en god natts sömn på i alla fall några år.

Saker som att hålla rent och snyggt hemma kanske får stryka på foten när man har en liten hemma – eller så kan man helt enkelt göra som pappan i det här klippet och låta barnet hjälpa till!

Gör succé på nätet

Pappan, som kallar sig How to Dad på nätet, har gjort succé de senaste åren med sina roliga klipp där han och hans dotter hittar på allehanda upptåg.

Pappan har över en halv miljon följare på Youtube, och när man ser hans klipp förstår man verkligen varför.

Får dottern att göra hemmasysslor

I klippet här nedanför kan vi se pappans ”instruktionsvideo” för hur man får sina barn att hjälpa till hemma, klippet heter ”How to get a baby to clean the house” vilket kan översättas till ”Hur man får en bebis att städa huset.”

– Bebisar gör i princip allt, hör man pappan säga i klippet innan han räcker över en diskborste till sin lilla dotter.

Klippet fortsätter sedan där den gulliga dottern ”städar” hela huset, inklusive trädgården!

Fönstren får sig en omgång.

Bildkälla: Youtube

Trädgården måste också vara fin!

Bildkälla: Youtube

Golvet ska dammsugas.

Bildkälla: Youtube

Vi ska inte ge bort allting innan, se hela det underbara klippet här nedanför!

Vilken gullig liten duo! Tryck nu på DELA så att dina vänner också får se detta idag – det kommer de garanterat att uppskatta!