Lärarens pinsamma orgasm-misstag – mitt framför hela klassen

Ibland säger man saker som gör att man själv blir förvånad.

Det kan handla om allt från chockerande ärlighet till pinsamma felsägningar.

Det sistnämnda drabbade för en tid sedan en amerikansk skollärarinna – när hon undervisade för en hel klass med 13-åringar.

Emellanåt blir det fel. Det får man helt enkelt leva med. Det är bara att hantera för stunden – och sedan gå vidare. Ingen är perfekt och det kommer troligen att ske igen. Vi har ju alla dessutom varit med om det.

Skulle prata om organismer

En amerikansk skollärarinna, som undervisar för 13-åringar, drog för en tid sedan till med en av de mer udda – men roliga – felsägningar man hört talas om.

Kvinnan har klasser i naturkunskap – och den här dagen skulle man prata om organismer.

Bilden är från ett annat klassrum. Foto: Pikrepo

Hon verkade dock ha tankarna någon annanstans just i den här stunden – och det var troligen därför som det gick käpprätt åt skogen.

Håller sig för pannan

Efter skoldagen la hon ut en bild på sociala medier som avslöjade den pinsamma tabben – men som fått tusentals att vika sig av skratt, vilket bland annat The Independent skrivit om.

”I dag sa jag orgasm i stället för organism – inför 30 stycken 13-åringar”, skrev lärarinnan till en bild när hon håller sig för pannan.

Bild: Twitter/@jaimet_I_am

Visst, det blev väldigt fel – men i efterhand så kan hon nog skratta åt det hela. Ingen är ju perfekt och även orgasmer ingår väl, vad jag vet, på sätt och vis i naturkunskapsläran.

Tryck nu på dela-knappen för att bjuda dina vänner på ett skratt i dag! Det kommer garanterat att uppskattas!