Klockrena jättehyllningen till årets studenter – som nu gör braksuccé över hela Sverige

I år blir studenten något annat än vad den brukar.

De killar och tjejer som tar steget från gymnasietiden ut i vuxenlivet får inte riktigt samma typ av firande som så gott som varenda tidigare årskull fått uppleva. Utspring, studentflak och en hejdundrande fest tillhör vanligheterna, men år 2020 blir det mer sansat.

Det är lätt att tycka synd om ungdomarna som kämpat under flera år för den här speciella dagen, men förhoppningsvis kan den ändå bli ett minne för livet – även om man nu måste undvika folksamlingar och hålla avstånd till varandra.

Något som verkligen sympatiserar med studenterna är Jacke Sjödin.

Han gör då och då roliga klipp, ofta med sång inblandat, som han lägger ut på nätet. Det är vanligtvis rätt lättsamt, enkelt och underhållande.

Nu har han gjort en egen musikvideo – till årets studenter.

Bild: Youtube/Jacke Sjödin

I klippet åker han runt på ett ensamt studentflak, men är inte deppig för det. ”Eget flak en självklar sak”, står det till exempel på banderollen som pryder ena sidan.

Är 35 år för gammal

Själva låten är en omgjord version av klassiska Studentsången – och den är helt klockren.

Bild: Youtube/Jacke Sjödin

Att vandra på toapapper så här, är enda sättet att få gå på bal”, sjunger han bland annat – och stampar på en stor samling dasspapper.

Min 12:e film handlar om att årets studentfirande går åt fanders på grund av pandemin. Jag tycker synd om studenterna som drabbas. (Tips: Om ni drar bort ca 35 år från farbrorn som tar studenten blir det hela mer trovärdigt.)”, skriver Jacke till klippet.

Bild: Youtube/Jacke Sjödin

Kolla nu in den underbara musikvideon här nedanför! Svårt att inte få ett leende på läpparna – och jag tycker det är en fin, men skämtsam, hyllning till årets studenter!

Vilken underbar hyllning till årets studenter! Ett fint syfte och ett klockrent utförande! Tryck nu på dela-knappen om du håller med och vill skicka din egen hälsning till alla studenter!

Vi har uppdaterat vår shop med nya dumma t-shirts! Om du gillar det vi gör så stöd oss gärna genom att köpa en tröja eller två 👉 👉👉 https://newplay.newsner.com/collections/den-som-skrattar-forlorar

Posted by Den som skrattar förlorar on Wednesday, May 27, 2020