Hon är besatt av plastikoperationer och jobbar som ”ögongodis” – nu vill 27-åringen avlägsna sina revben

Vad människor väljer att göra med sina kroppar är helt upp till dem – och något man måste respektera.

Somliga väljer dock att ta det här med plastikoperationer och skönhetsingrepp till helt nya nivåer. Som 27-åriga Sapphire Saint. Med ekonomisk hjälp från sin 50 år äldre ex-pojkvän har hon spenderat 700 000 kr på att nå sitt drömutseende – att se ut som en levande sexdocka.

Nu beskriver hon sig själv som en ”slampa”, anser sig ha som enda arbetsuppgift att vara ögongodis för främmande män – och lägger dagligen flera timmar på sitt yttre.

Sapphire Saint är en kvinna som väcker extrema starka reaktioner – något hon trivs med.

Vill ha ett plastigt utseende

Därför är 27-åringen också noga med att låta omvärlden följa hennes förvandling till det som hon själv beskriver som en levande sexdocka, skriver It’s Gone Viral.

https://www.instagram.com/p/CAOr5QVhUmk/

Det var hennes nästan 50 år äldre ex-pojkvän som betalade för det mesta – men paret gick skilda vägar efter att det framkom att hon endast var med honom på grund av ekonomiska skäl.

Fram till i dag har Sapphire gjort operationer och ingrepp för omkring 700 000 kr. Allt för att nå ett ”plastigt yttre”, som huvudpersonen själv uttrycker det.

https://www.instagram.com/p/B-7EV1SBqMt/

Amerikanskan har bland annat genomfört tre bröstförstoringar (har nu H-kupa), gjort en fettsugning i kinderna, ett ögonlyft och justerat näsan – för att bara nämna några av de ingrepp som hon drömt om sedan länge.

https://www.instagram.com/p/B851gl2BQe9/

Varje dag tar det mellan två till tre timmar att sminka sig till vad hon anser är perfektion. Sedan inleder 27-åringen sin speciella vardag som, enligt Sapphire, främst går ut på att shoppa, festa, agera ögongodis för främmande män och få dem att tråna efter henne.

Planerar nu fler operationer

Hon har tiotusentals fans på sociala medier och nås därför av både positiva och negativa reaktioner för sitt speciella utseende. De som uttalar sig kritiskt om förvandlingen menar dock Sapphire själv bara är osäkra individer.

https://www.instagram.com/p/CAEGbPfBcXq/

Framöver hoppas 27-åringen kunna göra ännu fler operationer – allt för att uppnå sin perfekta ”bimbo-kropp”, som hon kallar det. Rumpimplantat, att avlägsna ett antal revben och ännu större bröst är några av de planerade ingreppen.

https://www.instagram.com/p/B7GIBxRB24t/

Sapphires nuvarande konto på Instagram är hennes tredje i ordningen. De två tidigare ska ha raderats på grund av sitt grova, intima och avslöjande innehåll.

Vad tycker du om Sapphires förvandling? Tryck nu på dela-knappen för att berätta om dina tankar! Är du för eller emot plastikkirurgi?