Hur borstar du tänderna? Svaret avslöjar något viktigt om din personlighet

Så länge människan har kunnat tänka har vi filosoferat kring varför vi är som vi är. Från att spå i händer, då linjerna i handflatan påstods kunna förutse ens framtid, till dagens olika personlighetstest på nätet.

Den typen av test ska man såklart alltid ta med en redig nypa salt, men med det sagt så är det ändå ganska roligt och spännande att läsa om sig själv.

Dessutom så stämmer ju den sortens test in ganska bra ibland med!

Just det här personlighetstestet utgår ifrån hur man borstar tänderna – och det fungerade klockrent på mig!

Borsta tänderna ska man göra två gånger om dagen, det fick man lära sig redan som liten knodd.

Men hur man borstar tänderna skiljer sig lite från person till person, och enligt det här testet så säger sättet man borstar tänderna på något om ens personlighet.

Så tänk nu efter, hur borstar du tänderna?

1. Aggressivt och snabbt

Vill du bli klar med tandborstningen så snabbt det bara går så att du kan gå och lägga dig?

Då är du en person som lätt blir uttråkad och du ogillar det starkt. Du vill ha roligt hela tiden och känner inte att du har tid med tråkigheter i livet.

2. Perfektionisten

Ställer du klockan på exakt två minuter och ägnar sedan exakt lika lång tid åt varje tand innan du använder tandtråd?

Då är du lugnet i en kaotisk och stressig värld. Att ha kontroll över saker är viktigt för dig och du låter allt ta sin tid, huvudsaken är att allt blir rätt och riktigt.

3. Drömmaren

Kan du glömma bort vad du gör och borsta en tand i fem minuter för att du började tänka på hur det vore att bo i ett slott?

Då är du en drömmare med stor kreativ förmåga. Du gillar att underhålla på fester och har många vänner, men glömmer ibland bort de viktiga, alldagliga sakerna som tvätt, räkningar och annat tråkigt.

Bildkälla: Flickr

4. Mångsysslaren

Borstar du tänderna samtidigt som du klär på dig och läser tidningen samtidigt om morgnarna?

Då är du en mångsysslare. Du är ofta väldigt upptagen och du gillar det. Du stimuleras av att ha många bollar i luften och är väldigt ambitiös av dig. Du jobbar hårdare än de flesta men passar även på att njuta rejält när du är ledig.

5. Det vuxna sättet

Är du väldigt noggrann när du borstar tänderna? Borstar du dem framför spegeln så att du hela tiden kan se hur rena de blir?

Använder du både tandtråd och munskölj utöver att borsta tänderna? Då är du väldigt vuxen.

Du har full kontroll på ditt liv. Du har aldrig, och kommer aldrig, att missa en räkning. Du är väldigt pålitlig och uppskattad av dina lite slarvigare vänner.

Bildkälla: Pickpic

Om du tycker att detta var intressant så får du jättegärna trycka på dela-knappen och skicka testet vidare till dina vänner!