Mor och dotter blir ständigt förväxlade – trots att det skiljer 30 år mellan dem

När man pratar om föräldrar och deras barn kan man ibland tala om att äpplet inte faller långt från trädet om de är väldigt lika varandra.

Allt som oftast brukar man ändå kunna se vem som är förälder och vem som är barn. Men ibland ser eller träffar man en familj där barnet är så likt sin förälder att det är svårt att se skillnad.

Så är fallet för 60-åriga Dawn Hubsher och hennes 30-åriga dotter Cher Hubsher – de blir ständigt förväxlade med varandra och folk tror att de är syskon.

Ända sedan Cher var liten har folk påpekat hur lik hon är sin 30 år äldre mor, Dawn.

Men när Cher blev vuxen gick det upp även för mor och dotter hur lika varandra de faktiskt är.

”Smiskade mamma på rumpan”

Idag händer det ofta att folk i deras närhet tar fel på dem.

– En gång pratade jag en bra stund med en kompis till mamma innan hon insåg att det inte var mamma hon pratade med, säger Cher till Ladbible.

Men de har varit med om bra mycket pinsammare incidenter.

– En kväll hade jag och mamma likadana kläder på oss, så vi såg likadana ut bakifrån. Då gick min make fram och smiskade till mamma på rumpan för han trodde det var jag, säger Cher till Ladbible.

”Träning och bra mat”

Mor och dotter har kommit att bli väldigt goda vänner och eftersom de båda har samma klädstorlekar så kan de, likt bästa vänner, låna kläder av varandra.

Till en början hade Cher lite svårt för att vara så lik sin mamma, men har nu omfamnat det.

Mamma Dawn får ofta frågor om hur hon lyckats behålla sitt ungdomliga utseende.

– Träning, mat med mycket grönsaker, sov gott och drick mycket vatten. Ålder är bara en siffra. Att ha en dotter hjälper mig också att hålla mig ung för Cher håller mig uppdaterad på trender och liknande, säger Dawn till Ladbible och avslutar.

– Att ha sin dotter som bästa vän är underbart, vi tar alltid hand om varandra. Att vi ser likadana ut är bara en bonus.

Vad tycker du om det här? Tryck på DELA-knappen för att ge din syn på saken!