Fräckis: 83-årig tant kräver butikens största kondomer – snuskiga förklaringen får kassörskan att svimma

Livet blir bra mycket enklare om man försöker fokusera på att ha roligt och vara glad istället för att gå runt och gnälla på allt man ser, hör och läser.

Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet. Exakt hur det står till med den saken är lite oklart, men nog känns det som att glada människor lever längre än surpuppor.

Med det sagt så är det lättare sagt än gjort att gå runt och vara jätteglad hela tiden. Vissa dagar känner man sig helt enkelt lite gråare än andra. Men då gäller det att försöka vända dagen till någon positivt, och vad passar då bättre än en rolig historia?

Fräckisar, eller roliga historier som de också kallas ibland, är måhända lite barnsliga men det hindrar inte de flesta som hör en från att skratta högt. De är så finurligt berättade och har alltid en lite barnförbjuden slutkläm som gör det hela ännu roligare!

Fräckisen här nedanför har säkerligen berättats i otaliga tappningar förut, men det gör den inte mindre rolig – håll till godo!

Den 83-åriga Elsa kom in på det lokala apoteket, som just den här dagen var fullt av folk. Elsa ställde sig sist i den långa kön för att vänta på sin tur.

Kön ringlade sig långsamt framåt, men till slut var Elsa äntligen framme vid kassan.

Frågar efter jättekondomer

– Hej, vad kan jag hjälpa dig med? frågade den unga kvinnan i kassan.

– Jo, jag undrar om ni har extra stora kondomer här? Alltså riktiga jättekondomer? frågar Elsa högt så de övriga i butiken skruvade obekvämt på sig.

Kassörskan blev både chockad och generad över den gamla damens fråga, men försökte behålla lugnet.

”Är det okej om jag…”

– Ja, vi har sådana kondomer här. Vill damen ha ett paket? frågade kassörskan med lite darr på rösten.

Elsa log lite snett och blinkade mot kassörskan innan hon sade:

– Nej, gud nej! Men är det okej om jag ställer mig här vid sidan av och väntar på att det kommer en redig karl som vill?

Vilken krutgumma – slutet fick mig verkligen att skratta rakt ut!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får sig ett skratt idag, det kommer de garanterat att uppskatta!