1-åring härmar sin gravida mamma – underbara klippet får tusentals att skratta högt

Om det är nått som småbarn inte saknar, så är det fantasi.

De är väldigt uppmärksamma och snappar upp betydligt mer än vad vi tror. Det kan handla om sättet vi pratar på, hur vi rör oss eller hur vi utför vissa sysslor.

Ja, ungar är verkligen underbara – och skänker oss skratt och glädje så gott som varje dag.

Den här lilla 15 månader gamla flickan fångades på film när hon imiterade hur hennes gravida mamma går. Och resultatet? Ja, det får hela nätet att brista ut i skratt! Vilket charmtroll!

I den klockrena videon så hör vi hur mamman, som är gravid i sjätte månaden, säger: ”Hur går mamma?”.

Den lilla dottern reagerar omgående – och kliver in i sin mammas roll.

Hon kommer gåendes från köket och vaggar mot vardagsrummet med ett smittande leende på läpparna. Flickan håller upp armarna, putar tydligt ut med magen och rynkar lite på näsan.

Även pappa skrattar

Mamman kan inte hålla sig för skratt och man hör tydligt hennes glädje i bakgrunden. Jag kan dessutom verkligen förstå henne!

Rumble

Den lilla tjejens ansiktsuttryck är riktigt roligt och hela sättet hur hon imiterar sin mamma på är helt klockrent. Även pappan tycker att det är kul och hänger på dotterns imitation, vilket man också ser i videoklippet.

Småbarn är verkligen underbara och det är fantastiskt roligt att se vilken fantasi den här lilla tjejen har. Det ser ut som att hon precis lärt sig gå, men hon kan redan härma sin gravida mamma så här klockrena och skämtsamma viset!

[arve url=”https://rumble.com/embed/u761k.vb0cz/” /]

Jag tycker att den här lilla flickan är helt underbar! Tryck nu på dela-knappen om du håller med för att sprida lite glädje till dina nära och kära i dag!