1-åringens underbara dans – som får hela nätet att jubla

1-åringens underbara dans – som får hela nätet att jubla

Det verkar nästan som att musik kan fånga alla människors uppmärksamhet. Rytmen, tempot och tonerna smörjer både sinne och själ. Även om de flesta har olika smak vad gäller just musik så är den större än kulturer, språk, ålder och tid.

Det är parveln i det här klippet (nedan) ett underbart bevis på. Han är bara 16 månader gammal, men är redan en dansare av rang. Var ska det här sluta, tro?

Lille Barnolds härliga dans

De flesta av oss har olika musiksmak. Somliga dras till klassisk musik, andra hårdrock och en del föredrar schlager. Redan i tidig ålder brukar man skaffa sig en uppfattning kring vad det är man tycker om.

Även om det givetvis går att vidga sina vyer längre fram så finns det också många som behåller den musiksmak man hade som liten parvel. Kanske finns det rentav artister som följer med en genom livet.

Youtube

Bebisen Barnold, som han kallas av sina föräldrar, är bara 16 månader – men han älskar rapp och har dessutom en särskild favoritsång – ”Gettin’ Jiggy With It” med Will Smith. Så fort som mamma eller pappa sätter på låten får grabben ett stort leende på läpparna.

Kan inte hålla sig för skratt

Sedan är det alltid full fart som gäller.

Bebisen rör sig entusiastiskt i takt med musiken och hans mamma lyckas fånga det hela på film. Hon la sedan upp klippet på sociala medier – och det dröjde inte längre innan det blev en världssuccé.

Youtube

Hans mor bakom kameran kan inte hålla sig för skratt – i synnerhet när sonen mot slutet ”dyker framåt”. Den här krabaten är ju helt obetalbar!

Tryck nu på DELA så att dina vänner också får se det här bedårande klippet!