2-åring kliver ut på dansgolvet till Elvis klassiker – se nu när han vänder sig om och chockar alla

2-åring kliver ut på dansgolvet till Elvis klassiker – se nu när han vänder sig om och chockar alla

Alla kan vi tycka om att ta en svängom emellanåt. Medan vissa verkligen har taktkänsla och kan föra sig väl till musik så är andra lite mer improviserande och slarviga i sina rörelser.

Jag tillhör definitivt de som inte passar in på ett dansgolv, men det innebär givetvis inte att man aldrig ska försöka. Det härliga med just dans är ju att man inte måste vara ett proffs.

På sätt och vis kan alla göra det – och det är ju ett härligt, glädjefyllt uttryckssätt.

Någon som dock är en riktig supertalang är 2-årige William från Danmark. I klippet nedan kliver han ensam ut på dansgolvet till Elvis Presleys klassiska hitlåt Jailhouse Rock – och chockar då alla med sin jive. Det är en dans som för de flesta är svår att lära sig, men den här grabben har redan stenkoll!

Han ska ha lärt sig från sina föräldrar, Peter och Kristina, som älskar att dansa, men trots att William har rätt gener för att höra hemma på ett dansgolv, så är det här makalöst imponerande.

Publiken kan inte dölja sin upprymdhet över pojkens otroliga uppvisning – och klippet har nu setts av över 35 miljoner människor på nätet!

Jag kan garantera att Tony Irving skulle ge den här grabben 10 poäng!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/4wt824D1Bqg” /]

Imponerades du också av pojkens dansuppvisning? Tryck då på DELA-knappen och bjud dina vänner på ett härligt leende i dag!