2-åring sjunger ”Jolene” för allt hon har – se nu reaktionen när flickan märker att mamma smygfilmar

2-åring sjunger ”Jolene” för allt hon har – se nu reaktionen när flickan märker att mamma smygfilmar

Det underbara med musik är att den inte ser någon skillnad på kön, ålder, tid eller ens arter.

Sånger, stycken och artister påverkar oss på helt olika sätt – men så gott som alla har någon form av koppling till, eller väcks till liv av, musik.

Jag har själv flera låtar som jag kan börja nynna på utan att jag ens tänker på det. Det är sådana som hängt med mig under flera år – och som alla väcker olika minnen hos mig.

Jag tror dessutom att de flesta av oss fungerar likadant!

Ett underbart och bedårande exempel på det här kommer från staden Lansing i USA. Det är dock en blott 2 år gammal flicka som redan hamnat i stadiet när man utan hämningar kan komma på sig själv att sjunga på en sång som etsat sig fast i skallen.

Ännu mer passionerat

Det var i slutet av 2016 som en mamma vid namn Brooke Kingsley gick in i ett rum i familjens hus och fann då sin dotter lekandes på golvet. Flickan satt då och sjöng på den klassiska countrylåten ”Jolene” med ikonen Dolly Parton – och den 2-åriga tösen håller sannerligen inte tillbaka.

Youtube

Mamman valde därför att plocka upp sin telefon för att spela in det underbara ögonblicket.

Först förstår inte dottern att hon filmas, men när hon ser kameran så bara fortsätter hon att sjunga för full hals. I vissa partier ännu mer passionerat än tidigare – och vem vet, det här kanske är en framtida countrydrottning?

Youtube

Även om flickan sjunger samma rader i låten flera gånger så är det helt uppenbart att hon har en känsla för musik, takt och sång. Efter att hennes mamma lade upp klippet på Facebook fick det därför enorm spridning – och videon nådde till och med självaste Dolly Parton som dessutom delade vidare den söta filmsnutten till sina fans.

Det värmer mitt hjärta att se hur musiken når även de minsta musikälskarna”, skrev hon.

Kolla nu själv in 2-åringens underbara sångklipp!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/MzGfWOjN-YE” /]

Vilken underbar liten tjej! Kanske en framtida artist? Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du sprida några extra leenden till dina vänner i dag!