3-åriga flickan poserar på scen – vänder sig om och får världen att jubla

.

Något av det bästa som finns är att chockas – på ett positivt sätt.

Ni vet när man inte riktigt vet vad man ska vänta sig, men så landar det hela i succé, glädje och eufori. Det kan rädda en hel dag – ibland en hel vecka. Att överraskas kan man nog aldrig få nog av.

I synnerhet inte när det involverar barn. De har visserligen en förmåga att förvåna oss vuxna, men emellanåt är det ju så att man tappar hakan.

Otroligt imponerande

Så var det när lilla Roxy Brennan klev ut på scenen (klippet nedan). Flickan var endast 3 år när hon gick med i den amerikanska tävlingen KAR National Dance Competition. Publiken var oerhört förväntansfull när Roxy gjorde sig redo för sitt framträdande – iklädd en fin liten dress.

3-åringen ställde sig först och poserade med ryggen mot folkmassan, men när musiken startade så började hon röra sig – och snart var showen igång och det var fullt ös som gällde.

Flickans låga ålder gör hennes uppträdande extra imponerande – och hon är garanterat en framtida stjärndansare. Vilken supertalang! Publiken blir helt vild och kan inte få nog av Roxy och hennes rörelser till musiken!

Hon fullständigt sprudlar i rampljuset – och jag kan inte sluta le till det här underbara klippet! Man kan verkligen se det hur många gånger som helst!

Över 1,5 miljoner människor, världen över, har nu sett den fantastiska videon!

Vilken liten stjärna! Tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med, så att även dina vänner kan få se den här underbara uppvisningen!