3 flickor i kjol kliver plötsligt upp på scen, titta nu när Johanna vänder sig om och får nätet att jubla

Om det är något som alltid får en på bra humör så är det när man överraskas positivt och bjuds på något oväntat. Ni vet när man bara sitter där och gapar – och sedan kanske aldrig glömmer vad det är som man varit med om.

Shower och uppvisningar av olika slag har flera gånger bjudit mig på exakt det där. Kanske är det så enkelt att man underskattar andra människors förmåga, eller så väljer man att se det som så att det finns extremt mycket duktiga och skickliga individer där ute!

De är sådana karaktärer som sätter färg på tillvaron och det ska vi givetvis vara både glada och tacksamma för. Lyckas man dessutom blanda in en släng av humor i det hela så är i alla fall jag vanligtvis såld!

Det här klippet (nedan) bjöd mig på precis den där tanken. ”Wow, det här är verkligen otroligt!”

Det är 3 unga flickor som kliver upp på en scen för att framföra ett nummer som de flesta inte vet vad det ska handla om. Att det har med dans att göra kan man nästan räkna ut, men inte mycket mer än så.

Setts av över 2 miljoner

Då drar musiken igång och det visar sig vara Aretha Franklins klassiker ”Respect” som dånar ut ur högtalarna. Flickorna låter inte publiken vänta, utan sätter genast igång med sitt härliga framträdande.

Publiken kan inte hålla sig för skratt länge, för inte bara är tjejerna på scen duktiga, deras dans är dessutom lite smårolig – och imponerande besökare tappar nästan hakan.

Eller det gjorde i alla fall jag här bakom datorskärmen.

Det är en välkoordinerad och klockrent sammansatt koreografi som verkligen får en att ryckas med – och det är faktiskt inte konstigt att klippet setts av över 2 miljoner människor!

Personen som filmar känner flickan i mitten, som heter Johanna – och i videosnutten får hon därmed lite extra uppmärksamhet. Hon bjuder dessutom på en rejäl show, precis som sina kompisar på sidorna!

Snåla inte nu, DELA om du fick ett leende av detta härliga klippet!