Han läser bok om djurpappor för sin bebis – men hör nu underbara svaret

Barn är helt underbara. Speciellt i tidig ålder när de utvecklas mycket och lär sig nya saker om sin omvärld. Det händer så himla mycket under tidiga år och ungarnas charmiga sätt vad gäller att ta sig an nya utmaningar får en att smälta som förälder eller närstående.

Det är aldrig tråkigt i ett hem med en liten parvel – och det kan nog de flesta av oss skriva under på. Finns det något bättre än att följa deras framsteg vad gäller att gå, prata eller ta egna initiativ?

Jag tror faktiskt inte det!

Läser bok om djurpappor

Hur himla fantastiskt det är med småbarn och att följa deras utveckling – det kan garanterat de två föräldrarna i det här underbara klippet (längre ner) skriva under på. Pappan sitter och läser en bok om pappor i djurriket för sin bebis.

Youtube

Vid varje sida imiterar han ljudet av ett nytt djur. Det blir allt från katt och hund till får och ko. Den charmiga ungen – som ännu inte sagt sina första ord – lyssnar, noterar och bläddrar sedan entusiastiskt vidare i den nya boken.

Vad som händer härnäst hade föräldrarna dock aldrig räknat med.

Brister ut i ett hjärtligt gapskratt

När pappa låter som en pipande fågel lutar sig bebisen lätt framåt mot kameran och säger sitt första ord. Tydligt hör man ”mamma” – trots att boken handlat om just djurpappor – och då brister föräldrarna ut i ett enda stort gapskratt.

Youtube

Troligen dels på grund av lycka, dels för att det kom så plötsligt och oväntat. Pappan trodde säkert att han satte sig i förarsätet genom att läsa en bok om just pappor – men där skulle han allt få fel.

Mamman skrattar så mycket att hon knappt kan hålla i kameran – och jag förstår henne verkligen. Det här klippet är helt underbart!

Snåla inte nu, tryck på DELA så att även dina vänner och närstående får se det här!