5-åring tar tidernas roligaste skolfoto – när mamma tittar i ryggsäcken skrattar hon så att tårarna rinner

Många av oss minns säkerligen när det var dags att fotas i skolan. Man ville se så bra ut som man bara kunde och gjorde allt för att täcka över finnar, ha frisyren på plats och bära sina snyggaste kläder.

Det var på sätt och vis en allvarsam stund, men alla väljer inte att se det så.

5-årige Drew tog i stället tillfället i akt att bli världskändis – genom sin underbara och roliga grimas!

Det var en helt vanlig dag i den amerikanska staden Atlanta, när den här uttrycksfulle och glade pojken kom hem från skolan, som mamma Stronajai Miles, 25, tog upp hans ryggsäck. Hon ville veta om sonen hade med något som behövde kollas upp eller signeras till lärarna.

La upp bilderna på Facebook

Då insåg hon i stället att man nyligen haft skolfotografering – utan att sonen berättat om det här för sin mamma. I väskan låg Drews enskilda foton samt en räkning som skulle betalas om familjen ville behålla porträtten.

Bild: Facebook/Stronajai Miles

Bilderna fick mamman att skratta rakt ut. De föreställde pojken med gapande mun, som om han var mitt i ett skrik – och fotografen hade verkligen lyckats fånga grabbens speciella och underbara personlighet.

Bild: Facebook/Stronajai Miles

– När jag växte upp var skolfoto en stor grej, säger mamma Stronajai till sajten Today. Man gör inget dumt, om vi gjorde det på min tid, så hamnade vi i trubbel.

Den aningen chockade mamman valde att lägga upp bilderna på Facebook – och efter bara några timmar hade hon fått tiotusentals reaktioner. Människor fullkomligt älskade fotot på hennes son.

3/10/19I’m so mad right now! I checked my sons book bag and find these!!!!3/11/19 Edit: these pictures have not been…

Gepostet von Stronajai Miles am Sonntag, 10. März 2019

Mamman erkänner dock att hon även varit lite irriterad.

– Det här är ändå skolan, så jag väntade mig i så fall ett traditionellt foto. Men nu när jag vet hur mycket glädje den här bilden har skänkt olika människor, då kan jag ju inte fortsätta vara sur, säger hon.

Jag skrattade gott åt den här charmiga bilden! Vilken underbar liten grabb! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du hjälpa till att sprida glädje världen över!