Bebisen träffar ”påskkyckling” för första gången – underbara klippet får miljoner att dra på smilbanden

Bebisen träffar ”påskkyckling” för första gången – underbara klippet får miljoner att dra på smilbanden

.

Påsken är en härlig tid på året. Våren börjar greppa tag om oss, det springer runt barn utklädda till påskkärringar och man får äta massvis av godis. Många väljer dessutom att fira högtiden med släkt och vänner.

Även om vi firar påsken för att minnas Jesus lidande, död och uppståndelse så brukar det faktiskt bli ganska trevligt. Berättelsen bakom må vara lite dyster – men nu för tiden känns det som att det mest är bra saker som händer under den här tiden på året.

I synnerhet om man frågar barnen!

Youtube

För det här känns trots allt som lite av deras högtid. Ungarna får påskägg, äta god mat och klä ut sig. Det kan vara underbart att ha småbarn runt sig under påsken – då brukar det bli extra glädjefyllt och roligt.

Se nu underbara reaktionen

Den här videon (nedan) är ytterligare ett bevis på det. Det är en liten flicka som ska fira påsk för första gången. Storasyster har då satt fram en påskkyckling (det är visserligen en höna, men ”påskhöna” känns inte som ett lika etablerat ord) på bordet framför bebisen.

Youtube

Den här leksaken är dock inte så enkel och trist som den ser ut, den kan nämligen ploppa fram ägg! Kolla nu in den lilla flickans reaktion när hon märker vad som händer. Det är både roligt och bedårande!

Det här är sann påskentusiasm! Storasyster får sedan hjälpa familjens minsting så att hon får se det hela igen. Omöjligt att hålla sig från att dra på smilbanden!

Kolla nu själv in det härliga påskklippet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/hSsvQwdQIJs” /]

Tryck nu på dela-knappen för att bjuda dina vänner på ett extra skratt i påsk!