Bebisens förvirring – när han får träffa pappas tvillingbror

Något som alltid är lika spännande är att träffa tvillingar. Som ung var jag bekant med två bröder – och de var närmast identiska både till utseendet och personligheten. Det var först efter två år i samma klass som jag med säkerhet kunde skilja dem åt.

Det handlar ofta om att leta rätt på små detaljer som kan ge en tydlig hint om vem av tvillingarna som man pratar med eller står intill.

Sådant här kan leda till dråpliga situationer och jag vet att bröderna som jag kände till och med brukade lura sina föräldrar genom att ”byta plats” med varandra.

Att även deras mor och far hade svårt att veta vem som var vem säger väl ändå det mesta.

Bebisen tar nätet med storm

Alla tvillingar är ju inte kopior av varandra, men i vissa fall är det otroligt fascinerande att studera hur makalöst lika två personer kan vara. Fråga bara bebisen i det här underbara klippet (längre ner) som setts av drygt 25 miljoner människor på nätet.

Det är de vuxna tvillingarna Michael och Stephen som står mittemot varandra. Den förstnämnde har ganska nyligen blivit pappa och eftersom bröderna bor i olika städer så har den lille pojken, som heter Reed, inte fått träffa sin farbror förrän nu.

Youtube

Familjen misstänkte att det kunde bli en kul reaktion då de båda männen är så sanslöst lika varandra, så man valde att filma det spännande mötet.

Tvillingarna byter även glasögon

Den lille krabaten noterar direkt att personen mittemot ser ut som hans pappa – trots att det egentligen är någon som han aldrig tidigare träffat. Michael får därför skicka över pojken till sin bror Stephen.

Tvillingarna gör det extra svårt för lille Reed genom att byta glasögon – och den lilles förvirring är snart total. Därför tvingas bröderna skicka pojken fram och tillbaka, han blir ju hela tiden säker på att det är mannen mittemot som är hans riktiga pappa.

Youtube

Det hela är både roligt och otroligt sött samt en klockren bekräftelse på hur lurigt det kan vara att skilja tvillingar åt. Se nu det bedårande klippet!

Visst var det gulligt? Tryck nu på dela-knappen så att den här lille pojken kan förgylla dagen för fler personer!